Svečano otvorenje

FOTO U Koprivnici otvorena Apiosova benzinska postaja, koja nudi vrhunska goriva nove generacije po cijeni regularnih

Želimo postavljati standarde i u kvaliteti goriva i u kvaliteti usluge, gastro dijelu, trgovini i svim servisima koje inače nudimo. Želimo biti trendseteri, a ne sljedbenici, zaključio je Joško Crvelin.

16:44h
0
APIOS Koprivnica - otvorenje benzinske
Foto: Mario Kos

Apios, OMV-ov brand partner, u Koprivnici je otvorio svoju prvu benzinsku postaju, i to na Bjelovarskoj cesti 54, tik uz trgovački centar Supernova.

Nova i moderna benzinska postaja odlikuje se vrhunskom kvalitetom goriva, a osim točenja u svoje limene ljubimce, vozači i njihovi putnici moći će se osvježiti bogatom ponudom kafića A’caffe, koji se nalazi u sklopu Apios benzinske postaje.

– Tvrtka Apios posluje od 2009. godine i trenutno upravlja s 15 benzinskih servisa , raspoređenih na svim strateškim prometnim pravcima u 13 gradova. Bavimo se i veleprodajom naftnih derivata, a posjedujemo i vlastiti vozni park za distribuciju naftnih derivata – pojasnio je Joško Crvelin, izvršni direktor Apiosa.

Koprivnicu su odabrali zato što su je prepoznali kao strateški važan grad za daljnji razvoj tvrtke.

– Prepoznali smo ovu županiju kao jednu od gospodarski najrazvijenijih u Republici Hrvatskoj, a Koprivnica i blizina Podravske magistrale nam je bio imperativ koji je generirao projekt ove nove benzinske postaje koja, kao što vidite, diktira najnovije trendove u našoj branši – rekao nam je direktor Crvelin.

Na Apios benzinskim postajama u ponudi je isključivo aditivirano gorivo, koje se od standardnih goriva razlikuje u tome što je poboljšano najmodernijim paketom aditiva koje je dobavljač OMV osmislio specijalno za njih. Najvažnije je naglasiti da su navedena, aditivirana, premium goriva u ponudi po cijenama regularnih, neaditiviranih goriva koja se prodaju na drugim benzinskim servisima u Koprivnici i okolici.

Pored bezsumpornih Eurodizela i Eurosupera 95, za naglasiti je da Apios u svojoj ponudi ima i OMV-ov Eurosuper 100 BS, gorivo koje je taj austrijski proizvođač prvi uveo na hrvatsko tržište, te visokokvalitetni Plavi Eurodizel BS za poljoprivrednike, ukapljeni naftni plin i AdBlue – specijalni aditiv za tretman ispušnih plinova u najnovijim generacijama dizel motora.

Cilj Apiosa je da se istakne među konkurentima, a da bi to uspjeli, ne zanima ih praćenje već postavljenih trendova.

– Naša intencija je da stvaramo trendove, a ne da pratimo ove koji postoje na hrvatskom tržištu. Želimo postavljati standarde i u kvaliteti goriva i u kvaliteti usluge, gastro dijelu, trgovini i svim servisima koje inače nudimo. Želimo biti trendseteri, a ne sljedbenici – zaključio je Joško Crvelin.

Otvorenju Apiosove postaje prisustvovao je i gradonačelnik Mišel Jakšić, koji je i svečano prerezao vrpcu.

čitam...