SUTRA OTVORENJE

FOTO Koprivnička tržnica spremna je za otvaranje, evo uvedenih noviteta

Kada će tržnice smjeti otvoriti svoja vrata, saznat ćemo možda već danas oko 14 sati na konferenciji Nacionalnog stožera civilne zaštite.

10:22h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

U centru Koprivnice počele su pripreme za otvaranje Gradske tržnice. Točnije, postavljaju se štandovi i ograda te se formira poseban ulaz i izlaz, na kojemu će stajati kontrolori.


Kako doznajemo od Dubravke Horvat, članice uprave Komunalca, Komunalac je odlučio pripremiti apsolutno sve kako bi, onda kada će biti donesena službena odluka o otvaranju tržnica u Hrvatskoj, bili spremni to napraviti.

No, radi zaštite kupaca i prodavača, odlučeno je kako će u centru grada biti smješteni prodavači cvijeća, dok će unutar gradske tržnice, na dobrom starom mjestu biti prodavači voća i povrća. Na ovaj način Komunalac je uspio održati dovoljan razmak između prodavača i sigurnost za sve posjetitelje tržnice.

Radno vrijeme trebalo bi biti od 8 do 13 sati.

Koprivnički gradonačelnik, Mišel Jakšić na svojoj društvenoj mreži objavio je prije nekoliko trenutaka kako tržnica sutra počinje s radom.

– Od sutra je naša zelena tržnica opet u pogonu, a na Trgu bana Jelačića je napravljen prostor gdje će se prodavati cvijeće i flanci. Hvala Gradskom kriznom stožeru, Komunalcu i komunalnom redarstvu koji su odradili veliki posao, hvala i našim OPG-ovcima na svakom savjetu i pomoći, jako puno nam znače. Iskoristite mogućnost i kupite naše domaće proizvode. I svakako, poštujmo odluke i preporuke Kriznog stozera, budimo odgovorni i vodimo brigu o zdravlju – napisao je Mišel Jašić.

 

čitam...