udruga volontera podravke puls

[FOTO] Koprivnički košarkaši s invaliditetom dobili kolica zahvaljujući humanitarnoj akciji i plemenitim donacijama

Ovim kolicima približavaju se zacrtanom cilju kupnje četvora kolica koja su im prijeko potrebna za nastavak igranja košarke u kolicima i okupljanju osoba s invaliditetom u sport kao načinu rehabilitacije i socijalizacije.

14:30h
0
Foto: KKOI Koprivnica
Foto: KKOI Koprivnica

Dana 26. srpnja 2018. Udruga volontera Podravke Puls svečano je predala košarkaška
kolica Košarkaškom klubu osobna s invaliditetom Koprivnica i tom prilikom obilježila završetka humanitarne akcije Ubaci i ti za tricu iz kolica.

Udruga Puls u suradnji s Košarkaškim klubom osoba s invaliditetom Koprivnica akciju je provodila od 9. ožujka 2018. do 5. lipnja 2018. te je uz pomoć donacija građana i jedne osiguravajuće tvrtka skupila iznos potreban za kupnju kolica specijaliziranih za igranje košarke u kolicima. Iz Udruge se zahvaljuju građanima koji su nesebično odvojili svoj novac i tako pomogli da se prikupe sredstva za košarkaše u kolicima. Posebno zahvaljuju tvrtci Jadransko osiguranje d.d. na uplaćenoj donaciji, te posebna zahvala također ide RK Podravka i NK Slaven Belupo na pruženoj podršci tokom provođenja akcije.

Košarkaški klub se zahvaljuje volonterima Udruge Puls na nesebičnom angažmanu u akciji i na novim kolicima koja će nam u novoj sezoni jako puno značiti. Ovim kolicima približavaju se zacrtanom cilju kupnje četvora kolica koja su im prijeko potrebna za
nastavak igranja košarke u kolicima i okupljanju osoba s invaliditetom u sport kao načinu
rehabilitacije i socijalizacije.

Prilikom dodjele kolica klubu volonteri Udruge Puls odigrali sa članovima kluba prijateljsku utakmicu i na taj način iskusili kako je to kad treba voziti kolica i voditi loptu te na
kraju i zabiti koš.

čitam...
Loading...