Grobnik street race

FOTO Koprivnički majstori na dva kotača jurili nezamislivim brzinama i okitili se sa šest pehara na žestokim utrkama

Staza je stvarno odlična, s puno gripa tako da su i same vožnje bile brze i atraktivne, rekao je Alen Majstorović.

17:30h
0
Ustupio: Alen Majstorović

Alen Majstorović i Dominik Nikšić ostvarili su još jedan odličan rezultat na vikend utrci na riječkom Grobniku.

Tijekom vikenda vozili su brze i atraktivne utrke na 402 metra.

– Staza je stvarno odlična, s puno gripa tako da su i same vožnje bile brze i atraktivne. Treninzi su jako dobro krenuli i meni i mom timskom kolegi Dominiku, tako da smo do samih kvalifikacija ostvarili dobra vremena – rekao je Majstorović.

Nikšić je u prvoj utrci Pro600 klase osvojio odlično drugo mjesto, dok je Majstorović u odličnoj borbi ProOpen klase s vremenom od 9.394 i izlaznom brzinom od 243 km/h uspio pobijediti za samo 10 tisućinki razlike i osvojiti prvo mjesto.

– Isto tako je bilo i prošle godine na istoj stazi kada sam uspio pobijediti tada najjačeg favorita – prisjeća se Majstorović.

Istog dana vozila se još jedna, odgođena utrka iz Slavonskog Broda. Obojica su ponovno slavili na postoljima i s osvojenim drugim mjestima, svatko u svojoj klasi.

Nedjelja je bila drugi dan Grobnik Street Racea, u kojem je Majstorović osvojio treće mjesto, dok je Nikšić osvojio prvo mjesto.

– Poslije dva odlična dana vožnji i druženja s ekipom, te tri odvezene utrke vratili smo se u Koprivnicu sa šest pehara i mjesta na podiju – rekao je Majstorović.

čitam...
Loading...