OŠ BRAĆA RADIĆ

FOTO Koprivnički osnovnoškolci prikupili nezaboravne dojmove na nagradnom putovanju u Budimpeštu

Prekrasno putovanje bilo je nagrada Grada Koprivnice i društva Naša djeca Koprivnica koju su učenici osvojili za Najdječje djelo pod nazivom Veliko srce koprivničkog djeteta.

11:46h
0
Foto: Vesna Mlinarić

Učenici bivšeg 4.c razreda Osnovne škole Braće Radić sa svojom učiteljicom Vesnom Mlinarić dva su dana proveli u Budimpešti.

Prekrasno putovanje bilo je nagrada Grada Koprivnice i društva Naša djeca Koprivnica koju su učenici osvojili za Najdječje djelo pod nazivom Veliko srce koprivničkog djeteta. Inače, nagrada se dodjeljuje za djela nesebične pomoći i solidarnosti.

Prolazili su, kako kažu, teško izgovorljivom županijom, među ostalim vidjeli Balaton, zatim najstariji zapis o mađarskoj državi te utvrdu. U samoj Budimpešti su, pak, vidjeli kip anđela Gabrijela, najveće mađarske toplice Sezceny te posjetili tržnicu, dok su djeca slobodno vrijeme iskoristila za odlazak u McDonald’s.

U nedjelju su, potom, na više od dva sata posjetili zoološki vrt, ručali i fotoaparatima stvorili posljednje uspomene na prekrasni vikend. Ujedno su posjetili centar Campona, uživali u krasnom akvarijumu Tropicariumu, dok je na putu natrag bilo mnogo pjesme i recitiranja.

Foto: Vesna Mlinarić
Foto: Vesna Mlinarić
Foto: Vesna Mlinarić
Foto: Vesna Mlinarić