regija sjever

FOTO Košarkašice Podravca slavile u lokalnom derbiju protiv molvarske Bistre

Treba napomenuti kako je Podravac nastupio bez kapetanice Simone Vincek koja se ozlijedila na seniorskoj utakmici protiv ŽKK Koprivnica dan ranije.

13:40h
0
Foto: ŽKK Podravac
Foto: ŽKK Podravac

U 8. kolu lige kadetkinja Z17 u Regiji Sjever ekipa ŽKK Podravca iz Virja ugostila je 8. studenoga 2020. godine ekipu KK Bistra iz Molvi.

U napetoj i neizvjesnoj utakmici domaća je ekipa došla do još jedne pobjede u neprekinutom nizu od početka prvenstva, a gostujuća ekipa predvođena Majom Hudjek i Jelenom Kokša pružila je vrlo dobar otpor. Treba napomenuti kako je Podravac nastupio bez kapetanice Simone Vincek koja se ozlijedila na seniorskoj utakmici protiv ŽKK Koprivnica dan ranije, a igračice koje su dobile malo veću minutažu pokazale su zamjetnu borbenost i karakter.

Uz ponajbolje domaće igračice Mariju Halusek (16p) i Antoniju Krstanović (20p), još su nastupile Lana Popović (1p), Ena Drmenčić (3p), Diana Bušić (6p), Tena Popović (4p), Leona Špoljarić (6p), Valerija Gregurić, Emanuela Hladnić (7p), Nika Puškaš, Petra Vincek te Iva Šoš (8p).

U idućem kolu ekipa Podravca gostuje kod ekipe Radnik iz Križevaca.

ŽKK Podravac Virje – KK Bistra Molve 71:55

 

Foto: ŽKK Podravac
Foto: ŽKK Podravac
Foto: ŽKK Podravac
Foto: ŽKK Podravac
Foto: ŽKK Podravac
Foto: ŽKK Podravac