PAN LJETNA LIGA

FOTO Kotoriba novom pobjedom potvrdila status favorita, poznati su neki četvrtfinalisti

Program Pan Ljetne lige nastavlja se u srijedu od 19.30 sati. Ulaz je besplatan.

22:42h
0
Foto: Marko Dedić

Prvi dan Pan Ljetne lige Koprivnica 2019 odrađen je jučer, rezultate i fotogaleriju možete vidjeti ovdje, a početak tjedna rezerviran je za nove susrete po skupinama.


Ekipe 123 design.co/Calypso Pub KC i Robin trgovine 0-24 prve su izašle na teren. Potonji su jučer s minimalnom razlikom stigli do prve pobjede. Današnji protivnik je, pak, bio nešto tvrđi orah. Utakmica jačega intenziteta i čvršćih startova koji su doveli i do sukoba, a zatim i tri crvena kartona, okončana je rezultatom 1-1. Robin je tim rezultatom izborio prolazak u četvrtfinale.

Uslijedio je ogled MNK Meteora futsal i CB Still/MNK Klub 75 Kotoriba koja je jučer lagano svladala Tesarski obrt Joža/CB Guliver. CB Still/MNK Klub 75 Kotoriba slavila je 0-3, potvrdivši status jednoga od najužih favorita. Valja, ipak, naglasiti kako je i Meteora pružila kvalitetnu partiju tijekom koje su na momente dominirali posjedom, ali do pogotka nisu uspjeli doći.

Pretposljednji par dana činili su Garanta te 123 design.co/Calypso Pub KC kojemu je to bila druga utakmica danas. Želja i htijenje bili su na razini. Mudrom i smirenom završnicom Garanta je zadržala stečenu prednost i slavila 2-1, ujedno izborivši nastavak natjecanja.

Za kraj su igrali Tesarski obrt Joža/CB Guliver i MNK Meteora futsal koji je slavio 1-2 i tako izborio prolazak. S druge strane, Tesarski obrt Joža/CB Guliver ostao je bez mogućnosti da nastavi natjecanje.

Prolaz su, dakle, osigurali Jelena Trade, CB Still/MNK Klub 75 Kotoriba, MNK Meteora futsal, Robin marketi 0-24 i Garanta.

Foto: Marko Dedić

Nakon dva dana, najbolji strijelci s po četiri pogotka su Grubeša i Ziberi, dok tri imaju Horvatinović i Krušelj. Program Pan Ljetne lige nastavlja se u srijedu od 19.30 sati. Ulaz je besplatan. Raspored možete vidjeti u nastavku.

Pan Ljetna liga Koprivnica 2019., 1. srpnja, rezultati:

123 design.co/Calypso Pub KC – Robin trgovine 0-24 1-1
MNK Meteora futsal – CB Still/MNK Klub 75 Kotoriba 0-3
Garanta – 123 design.co/Calypso Pub KC 2-1
Tesarski obrt Joža/CB Guliver – MNK Meteora futsal 1-2

Raspored, srijeda, 3. srpnja:

19.30 Kampus – Vintage Bar
20.15 Grubišić prijevoz/OPG Mijatović aronija – Inoxmont-VS
21.00 Klikaj.hr – Kampus
21.45 Vintage Bar – Klikaj.hr

čitam...