Na našem velikom nagradnom natječaju svojim ste brojnim glasovima odabrali podravsko-prigorsku kraljicu mature koja vas je sve oduševila svojom osobnošću, ali i ljepotom.

Ona je Mihaela Šubić, 18-godišnjakinja koja dolazi iz malog mjesta Kladare, naselja u sastavu općine Pitomača. Završila je srednju strukovnu školu u Đurđevcu, smjer ekonomist. Oduševljenje s pobjedom, nije nam krila.

– Znala sam da sam u vodstvu neko vrijeme. Nisam znala da je pobjednica objavljena, sve dok mi prijateljica nije javila. Bila sam presretna – otkrila nam je mlada M. Šubić.

Mihaela Šubić
Foto: Ivan Brkić

Sebe opisuje kao vedru i veselu osoba, onu koja je uvijek dobro raspoložena i nasmijana, ali i  društvena.

– Uvijek sam spremna pružiti pomoć ako je potrebno. Kao i svaka osoba naravno da imam i svoje mane, a kao najveću bi navela tvrdoglavost – kaže nam.

Planova ima puno. S obzirom na to da je srednjoškolsko obrazovanje iza nje, željela joj je upisati studij medicinsko-laboratorijske dijagnostike na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu. No, tu ne staje. Na listi želja joj je i završiti tečaj na Arimed učilištu, točnije tečaj vizažista.

Mihaela Šubić
Foto: Ivan Brkić

– Uživam u kupovini šminke, gledajući kako mi se kolekcija povećava, te to smatram više kao neki hobi. Veliko mi je zadovoljstvo šminkati sebe i svoje prijateljice, te se jednog dana vidim kao profesionalna šminkerica, vlasnica svog salona. Želim tu ljubav prema šminki usavršiti, kako bi svojim talentom uljepšavala pripadnice ljepšeg spola – ističe M. Šubić.

Jedna je od rijetkih koja u tim godinama baš i ne voli noćne izlaske. Draže joj je s prijateljicama otići na piće, gdje nema previše buke.

Mihaela Šubić
Foto: Ivan Brkić

– Ljepše mi je tako jer možemo u miru razgovarati i družiti se, uživajući na taj način. Što se tiče glazbe, sve mi odgovara, mogu se prilagoditi svakoj vrsti glazbe – priča nam.

Kao i većina pripadnica nježnijeg spola, voli se dotjerati pa ne čudi što obožava šopingirati. Odjeva se ovisno o svom raspoloženju, te isto tako ovisno o prigodi No, pratim modne trendove te u skladu sa njima kupujem ono što mi se sviđa.

Mihaela Šubić
Foto: Ivan Brkić

– Inače volim nositi trenirke jer mi je u njima najudobnije, ali naravno, ne možemo izostaviti ni poderane trapke koje će uvijek ostati u modi. Preferiram najviše roza boju koja je neizostavan dio mog outfita – ističe Mihalela.

Otkrila nam je da je u sretnoj vezi već četiri godine, a njezino je srce osvojio Mateo.

– Osvojio me svojim karakterom i smislom za humor. Pažljiv je, razuman i uvijek je tu za mene. Ma nezamjenjiv je, idealan muškarac – sa smiješkom kaže M. Šubić.

Za potrebe fotografiranja Mihaelu je šminkala Maja Tešić iz Pitomače.

Mihaela Šubić
Foto: Ivan Brkić
Mihaela Šubić
Foto: Ivan Brkić
Mihaela Šubić
Foto: Ivan Brkić
Mihaela Šubić
Foto: Ivan Brkić
Mihaela Šubić
Foto: Ivan Brkić

 

čitam...