OSNOVNA I SREDNJA ŠKOLA

FOTO Križevački odlikaši tradicionalno nagrađeni za svoje uspjehe, Rajn: Volio bih vjerovati da ćete svi ostati u gradu

U proračunu je osigurano 14.300 kuna za nagrađene, pri čemu će 500 kuna dobiti oni koji su završili osnovnu i četverogodišnju srednju školu, dok je 300 kuna namijenjeno onima koji su završili trogodišnje programe.

08:53h
0
Foto: Grad Križevci

Tradicionalni prijem za učenike osnovnih i srednjih škola koji su školovanje završili s odličnim uspjehom te njihove razrednike i ravnatelje održan je jučer u Razvojnom centru i tehnološkom parku u Križevcima. Gradonačelnik Mario Rajn izrazio je zadovoljstvo time što su se učenici pokazali kao vrijedni i marljivi unatoč specifičnosti školske godine.


– Od jeseni kreće jedno novo životno razdoblje, za neke na fakultetu, za neke na tržištu rada. Siguran sam da će grad biti tu za sve one koji će ostati ovdje, a volio bih vjerovati da ćete svi ostati u gradu. Ova današnja nagrada prvenstveno je simboličan izraz pohvale svima vama i nadam se da ćete je tijekom ljeta iskoristiti na najbolji način – izjavio je Rajn, dotaknuvši se i nastavnika te mentora koji su uložili mnogo truda u rad s učenicima.

Nagrađeno je 29 učenika odlikaša osnovnih i srednjih škola. U proračunu je osigurano 14.300 kuna za nagrađene, pri čemu će 500 kuna dobiti oni koji su završili osnovnu i četverogodišnju srednju školu, dok je 300 kuna namijenjeno onima koji su završili trogodišnje programe.

Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci

čitam...