ZNANJA I KOMPETENCIJE

FOTO Križevčanima podijeljeni certifikati o završenoj informatičkoj edukaciji

Druženje nakon podjele certifikata bila je prilika da se polaznici upoznaju s potencijalnim poslodavcima.

09:52h
0
Foto: Grad Križevci

Podjela certifikata o završenoj edukaciji koju je organizirao grad Križevci u suradnji s tvrtkom Speck j.d.o.o. mobilnih tehnologija održana je u četvrtak u Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci.

Sudjelovalo je 12 polaznika odabranih javnih pozivom za koje je edukacija bila besplatna. Usvojili su znanja i dobili kompetencije iz IT područja. Gradonačelnik Križevaca Mario Rajn čestitao je polaznicima te zahvalio tvrtki na suradnji. Zadovoljan je što su se dodatno educirali na području po kojemu Križevci žele biti prepoznati.

Druženje nakon podjele certifikata bila je prilika da se polaznici upoznaju s potencijalnim poslodavcima. Prisutni su bili i pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, financije, EU fondove i javnu nabavu Ivan Biškup te direktor Križevačkog poduzetničkog centra Tihomir Hodak. Prisutnima je, također, predstavljena aplikacija Rezervacija dvorana, a voditelj je ukratko objasnio čemu ona služi, odnosno na koji način rezervirati neku od dvorana u slobodnom terminu i kako pratiti promjene.

Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci

čitam...
Loading...