Četvrta liga

FOTO Križevci slavili u Predavcu, a Kloštar na svom terenu podijelio bodove sa Slatinom

U subotu Tehničar je slavio protiv Podravca s 2-0, Pitomača je istim rezultatom svladala Berek kod kuće, dok je Graničar iz Đurđevca pogotkom Belobrka iz penala pobijedio Viroviticu. 

18:28h
0
Mladost KP - Slatina // Foto: Jurica Karan

Nakon subote kada su utamice Četvrte lige odigrali gotovo svi, ostala su još dva susreta zakazana za nedjelju. Križevci su gostovali u Predavcu kod Dinama, a kloštranska Mladost na svom terenu dočekala je Slatinu. U subotu Tehničar je slavio protiv Podravca s 2-0, Pitomača je istim rezultatom svladala Berek kod kuće, dok je Graničar iz Đurđevca pogotkom Belobrka iz penala pobijedio Viroviticu.

Križevci su na gostovanju u Predavcu slavili s visokih 0-4, a pogotke su postigli Orejaš, Višak dva i Tihelka iz kaznenog udarca u sudačkoj nadoknadi. Prva je ovo pobjeda za novog trenera Miklečića i ekipu Križevaca.

U Kloštru, domaća Mladost odigrala je neriješeno sa Slatinom. Gosti su poveli pogotkom Bihara u 40. minuti, da bi odmah Mladost uzvratila preko kapetana Kovačića i zabila za 1-1. U drugom poluvremenu nije bilo pogodaka, pa se rezultat nije mijenjao, Kloštar Slatina 1-1.

 

Četvrta liga Bj – Kc – Vt, 23./24. rujan, 16 sati

Tehničar – Podravac 2-0
Garić – Rovišće 2-0
Zdenka 91 – Papuk 1-3
Pitomača – Tomislav B 2-0
Graničar Đ – Virovitica 1-0

Nedjelja, 24. rujan, 16 sati

Mladost KP – Slatina 1-1
Dinamo P – Križevci 0-4