Razvoj gospodarstva

FOTO U Križevcima otvorena tvrtka za prodaju i servis uređaja za pranje i čišćenje

Inicijativa za pokretanjem tvrtke ovog tipa javila se kad su Tomislav Brunović i Igor Sokač primijetili kako na tržištu nema određenih marki uređaja za čišćenje te su stoga odlučili pokrenuti tvrtku koja će prodavati renomirane marke.

15:27h
0
Otvorenje nove tvrtke // Foto: krizevci.hr

Tomislav Brunović i Igor Sokač pokrenuli su tvrtku BTS System d.o.o. koja se bavi prodajom i servisom uređaja za pranje i čišćenje, a tvrtku je danas rezanjem vrpce svečano otvorio gradonačelnik Mario Rajn.


Inicijativa za pokretanjem tvrtke ovog tipa javila se kad su Tomislav Brunović i Igor Sokač primijetili kako na tržištu nema određenih marki uređaja za čišćenje te su stoga odlučili pokrenuti tvrtku koja će prodavati renomirane marke pa tako u ponudi imaju uređaje marke Lavor, Master, Fiac i ostale.

Na svečanom otvorenju zahvalu na podršci uputio je vlasnik tvrtke Tomislav Brunović, a njemu i Igoru Sokaču čestitke na odvažnosti i pokretanju ovakve tvrtke uputio je gradonačelnik.

Meni je bitno s aspekta Grada da Križevci gospodarski i obrtnički živnu i naglašavat ću to svaki dan, dok sam u ovoj javnoj službi – Rajnove su riječipodrške.

Svi zainteresirani mogu posjetiti tvrtku svakim radnim danom od 7.30 do 15.30 sati te subotom od 8 do 13 sati u Potočkoj ulici 25 u Križevcima.

čitam...