Tradicionalno

[FOTO] KTC okupio zaposlenike na blagdanskoj fešti i nagradio najbolje, blagdani i ove godine neradni

Kao i svake godine proglašeni su najbolji robni centri, najbolji restorani, benzinske postaje i poljoljekarne.

12:48h
0
Foto: KTC

U nedjelju je održana tradicionalna blagdanska fešta svih zaposlenika tvtke KTC.

Više od 1100 zaposlenih (od ukupno 1400) okupilo se u restoranu Globus na Zagrebačkom velesajmu. Zaposlenicima se obratilo vodstvo tvrtke, a najveći pljesak prolomio se dvoranom nakon poruke da će i ove godine blagdani biti neradni, a božićnica svakom zaposleniku 2000 kuna.

Vlasnik tvrtke Ivan Katavić, predsjednik Upravnog odbora Ivica Katavić i zamjenik predsjednika Upravnog odbora Siniša Katavić zajedno s glavnom izvršnom direktoricom Daliborkom Kranjčić podijelili su priznanja i nagrade najboljima u 2019. godini.

Kao i svake godine proglašeni su najbolji robni centri, najbolji restorani, benzinske postaje i poljoljekarne. U svakoj kategoriji dodijeljena su priznanja za prvo, drugo i treće mjesto a svi djelatnici nagrađeni su za prvo mjesto s 1000 kuna, za drugo sa 700 kuna, a za treće s 500 kuna. Najboljim robnim centrom u 2019. godini proglašen je R.C. Križevci, drugo mjesto osvojio je R.C. Bjelovar a treće R.C. Zabok. Proglašen je i najbolji robni centar po izvrsnosti – R.C. Ivanec.

čitam...
Loading...