kuglanje

FOTO Kuglači Graničara sjajnom igrom došli do nove pobjede u 2. HKL Sjever, pa poraženi u idućem kolu

Poene za Graničar su osvojili Vinko Šostarec koji je bio najbolji igrač u redovima Picoka i Zdravko Vokšan.

15:30h
0

Kuglači Graničara pobijedili su u 6. kolu 2. Hrvatske kuglačke lige – sjever na kuglani u Koprivnici ekipu Obrtnika iz Krapinskih Toplica 7 – 1 i 161 čunjeva razlike. Graničar je srušio 3235, a Obrtnik 3074 čunja.

Još jedna odlična utakmica kuglača Graničara u kojoj su gosti samo u prvom dijelu pružili nešto veći otpor. Nakon prve rotacije Graničar je imao 2 – 1 u poenima i 15 čunjeva razlike. Drugi dio utakmice potpuno je pripao Picokima u kojem gosti nisu mogli pratiti ritam koji su nametnuli kuglači Graničara.

Najbolji igrač utakmice bio je Ivan Buković, a poene su još osvojili Antun Bionda, Dražen Švarbić, Mirko Banjac i Vinko Šostrec. Nakon šest odigranih kola, Graničar ima pet pobjeda i jedan poraz i s deset bodova dijeli prvo mjesto s Elektrom iz Križevaca.

Pojedinačni rezultati srušenih čunjeva

Ivan BUKOVIĆ 566
Antun BIONDA 565
Dražen ŠVARBIĆ 557
Mirko BANJAC 540
Vinko ŠOSTAREC 513
Martin BARČAN 494

Kuglači Graničara izgubili su u 7. kolu 2. Hrvatske kuglačke lige – sjever na kuglani u Bjelovaru od Željezničara 6 – 2 i 52 čunja razlike. Graničar je srušio 3156, a Željezničar 3208 čunja.

Bio je to loš dan za kuglače Graničara u utakmici u kojoj su Picoki podbacili što je domaćin iskoristio i odnio pobjedu.

Poene za Graničar su osvojili Vinko Šostarec koji je bio najbolji igrač u redovima Picoka i Zdravko Vokšan.

čitam...
Loading...