SKUPŠTINA

FOTO LAG Podravina odradila redovnu sjednicu, dožupan Sobota pohvalio njihov rad

U svom obraćanju osvrnuo se na suradnju LAG-ova i Županije kroz projekte financirane od strane županije i Saveza Alpe Jadran, kao i na daljnje mogućnosti pripreme projekata kroz međunarodnu suradnju.

13:21h
0
Foto: LAG Podravina (Općina Kloštar Podravski)

LAG Podravina je u srijedu, 27. veljače, u prostorima restorana Royal Šport u Kloštru Podravskom, održala 17. redovna sjednica Skupštine kojoj je prisustvovalo 46 članova.

Sjednicu Skupštine vodio je predsjednik LAG Podravine Siniša Pavlović te pozdravio sve prisutne općinske načelnice, načelnik, te ostale članice i članove. Posebni pozdrav uputio je dožupanu Koprivničko-križevačke županije Darku Soboti.

Potom se pristupilo radu po točkama usvojenog dnevnog reda. Podnesena su Izvješća za prethodnu godinu koja je izložio predsjednik Pavlović te djelatnice LAG-a. Važna tema rasprave sjednice odnosila se na usvajanje Izmjena Lokalne razvojne strategije LAG-a Podravine za razdoblje od 2014. do 2020. te shodno izmjenama LRS-a donesen novi Pravilnik o izboru projekata Lokalne razvojne strategije. Donesena je Odluka o pristupanju u članstvo LEADER Mreže Hrvatske te novi Pravilnik o zaštiti, nadzoru nad prikupljanjem, obradi i korištenju osobnih podataka.

Članovi Skupštine jednoglasno su usvojili sve točke dnevnog reda. Na kraju radnog dijela sjednice prisutnim članovima Skupštine obratio se dožupan Sobota te pohvalio rad LAG Podravine. U svom obraćanju osvrnuo se na suradnju LAG-ova i Županije kroz projekte financirane od strane županije i Saveza Alpe Jadran, kao i na daljnje mogućnosti pripreme projekata kroz međunarodnu suradnju.