FOTO Lino višebojac oduševio učenike koprivničke Osnovne škole „Đuro Ester“

23:59h
0
lino visebojac

Marija Koren i Matko Zirdum iz 7c razreda Osnovne škole „Đuro Ester” pobjednici su Lino višebojca koji je u četvrtak održan u koprivničkoj Sportskoj dvorani Srednje škole.

Djeca koju su odabrali nastavnici tjelesnog natjecala su se u različitim sportskim disciplinama, a uoči sportskog dijela održan je i uobičajeni kulturno-zabavni program, na kojem je između ostalog nastupila i plesna skupina Ola la.

Kad su se zbrojili bodovi, čak četiri učenice bile su izjednačene, a u dodatnom izvođenju sedmeraca najbolja je bila Marija.

I kod učenika je došlo do „pripetavanja” jer su dvojica imala isti broj bodova, a na kraju je koš bolje gađao Matko.

Djeca iz OŠ „Đuro Ester”, svi u zelenim majicama, njihovi gosti iz OŠ Podturen te iz Dječjeg vrtića Tratinčica ispunili su tribine i stvorili sjajnu atmosferu, a natjecatelje su podržali poznati sportaši, stolnotenisači Zoran Primorac i Sandra Paović, nogometaš Slavena Belupa Mario Gregurina te koprivnički šahist Jurica Srbiš.

Ispred sponzora Podravke stigao je član Uprave Krunoslav Bešvir, organizatora i pokretača projetka Sportske novosti predstavljali su direktor Janko Goleš i glavni urednik Robert Šola, a djecu je pozdravio i koprivnički gradonačelnik Zvonimir Mršić.

Nazočni su bili i poznati koprivnički sportaši, roditelji djece koja pohađaju OŠ „Đuro Ester” – Vlatka Mihoci, Elena Galkina, Barbara Stančin, Željka Orehovec i Mario Hontić.

{vsig}sport/ostalo/12-2011/galerija-lino{/vsig}