Revijalni ton u Hlebinama

FOTO Lipa blagdan sv. Vida obilježila susretom protiv Tehničara

11:27h
0
Prijateljska utakmica Lipe i Tehničara // Foto: ePodravina.hr

Povodom blagdana Sv. Vida, te proštenja u Hlebinama, NK Lipa ugostila je aktualne prvake prve ŽNL Tehničar iz Cvetkovca.

Po prohladnom i kišovitom vremenu na igralištu u Hlebinama okupilo se oko dvjestotinjak gledatelja. Iako je utakmica trebala biti prijateljskog i slavljeničkog karaktera, iskre su frcale na sve strane. Sudac je u nekoliko navrata morao pokazati žute kartone, a na kraju i jedan crveni.

U prvom poluvremenu domaćini su se dosta dobro držali na terenu, ne dopuštajući favoriziranim gostima da razviju svoju igru i na taj se način rezultatski odvoje. Drugo poluvrijeme Tehničar je pokazao svu svoju kvalitetu, moć i snagu, te utakmicu priveo kraju rezultatom 2:6. I u jednoj i drugoj ekipi gledatelji su mogli vidjeti nova lica, odnosno nova pojačanja. Iako je sezona završila tek prije nekoliko dana, i jedna i druga uprava odmah je prionula poslu te počela slagati kockice za sljedeću sezonu.

– Za naše vjerne navijače htjeli smo pripremiti jedan spektakl dovođenjem jedne „velike ekipe“. Iako nam vrijeme nije išlo na ruku, mislim da gledatelji mogu biti zadovoljni jer su današnje poslijepodne mogli vidjeti puno lijepih poteza, akcija i golova. U ime uprave NK Lipa zahvaljujem se ekipi NK Tehničar koja je prihvatila naš poziv, te na taj način upriličila proslavu Sv. Vida u Hlebinama – rekao je predsjednik nadzornog odbora NK Lipa Mario Erdec.

Nakon utakmice i zajedničke večere, uslijedila je fešta koja je trajala dugo u noć.