Prva i Druga ŽNL

FOTO Lipa sjajnim preokretom pobijedila Dravu, vodeća Mladost slavila na teškom gostovanju, Kovačić hat-trickom ispratio Legrad

U Drugoj ŽNL tri su susreta igrana jučer. U sva tri slavili su domaćini gotovo identičnim rezultatom 2-0, samo je Starigrad 'popio' jedan gol. Devetnaesto kolo nastavljeno je danas.

18:23h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Dva susreta Prve ŽNL odigrana su jučer, dok ostale momčadi nemaju tu privilegiju da ne igraju na Uskrs. Kalinovac je otkinuo bod Građevinarima, dok je kunovečko Bratstvo pobijedilo Prekodravac u Ždali.

U prvom nedjeljnom susretu dana igranom u 10 sati u Đelekovcu bodove su podijelili domaći Osvit i molvarska Mladost. Bilo je 2-2. Za Osvit su zabili Majetić i Glavak, dok je za Molvarce dvaput poentirao Popec.

U Imbriovcu su gledatelji već u prvom dijelu mogli vidjeti pet pogodaka.Vuk i Matijašec zabili su za 2-0, za Legrad je smanjio Međurečan, da bi 4-1 nakon 45 minuta postavio Kovačić s dva pogotka. Golijada se nastavila i u drugom dijelu, za domaćine su još zabili Krušelj i Fajdić, a konačnih 7-1 postavio je Kovačić svojim hat-trickom u 83. minuti.

Miklinovec je gostovao u Koprivničkom Ivancu kod Sloge i nakon 21. minute imao vodstvo 0-2, oba je zabio Grgić. Srečom po goste, rezultat se do kraja nije mijenjao.

Lipa je gostovala u Novigradu kod Drave i upisala vrijednu pobjedu 1-2. Za pobjedu i preokret zabili su Kopornik i Kiš.

Prva ŽNL, 19. kolo, 21. travanj, 16 sati

Tehnika – Kalinovac 1-1
Prekodravac – Bratstvo 0-2
Osvit – Mladost M 2-2
Drava NP – Lipa 1-2
Sloga – Miklinovec 0-2
Borac – Graničar L 7-1
Tomislav-Radnik – Tomislav D 0-1

U Drugoj ŽNL tri su susreta igrana jučer. U sva tri slavili su domaćini gotovo identičnim rezultatom 2-0, samo je Starigrad ‘popio’ jedan gol. Devetnaesto kolo nastavljeno je danas.

Močile su slavile na svom terenu protiv Omladinca iz Herešina s 2-1, a fokus je jedno vrijeme bio na sasvim sporednoj stvari – teškoj prometnoj koja se dogodila pokraj igrališta. 

Vodeća Mladost skinula je skalp Hrvatskom bojovniku kod kojeg je gostovala rezultatom 2-3, dok je bregovska Mladost na svom terenu pobijedila Reku s 4-2.

Druga ŽNL, 19. kolo, 21. travanj, 16 sati

Starigrad – Rudar G 2-1
Panonija – Viktorija 2-0
Fugaplast – Prugovac 2-0
Hrvatski bojovnik – Mladost S 2-3
Mladost – Reka 4-2
Močile – Omladinac 2-1

čitam...