Lijepe žene prolaze kroz grad

FOTO Ljepotice u kožnjacima preplavile trg, a atraktivna crnka i plavuša figurama pješčanog sata ukrale su sve poglede

16:00h
0
Foto: Ivan Brkić

Lijepo vrijeme i mnoštvo događanja, koncerata i vreve u centru Koprivnice privuklo je brojne građane, a glavna atrakcija bile su ljepotice koje se moglo vidjeti kamo god se okrenete.

Ako pažljivije promotrite fotografije, svima je zajedničko još nešto – kožne jakne. Kožnjaci, kožnjaci posvuda.

S obzirom na to da temperature nisu još takve da bi bezbrižno mogli izaći bez nečega “za svaki slučaj”, kožna jakna je idealna za to – lagana, moderna, a ne “guši” outfit.

Iako je gotovo nepravedno od svih ovih fotografija izdvajati nekoga, ipak su Tea Kralj i Goranka Vdović okrenule bezbrojne glave za sobom. A kako ne bi, atraktivna crnka i plavuša svojim kratkim i pripijenim odjevnim predmetima naglasile su ženstvene figure i otkrile noge, a nabacile su i već spomenute kožnjake.

Tihana Hleb svojim stilom uvijek je uočljiva, a ovaj vikend je to bilo posebno naglašeno. Uz kratku kariranu haljinicu, čizme preko koljena, kožnu jaknu i dvobojnu frizuru izgleda kao junakinja nekog anime serijala, i to u najboljem mogućem smislu.

Sportski i ležeran stil odličan je odabir za događanja na trgu, a to zna i ova mlada dama. Jednostavne traperice, prugasta majica i, naravno, kožna jakna, sve su što treba za izvrstan izgled.

To su samo neki primjeri lijepih i modno osviještenih Koprivničanki, a više pogledajte u fotogaleriji.