10.7 C
Koprivnica
Utorak, 21. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
REZULTATI OČEVIDA

FOTO Ljudska radnja dovela do ogromnog požara u Čakovcu, nepoznatog počinitelja očekuje kaznena prijava
F

Srećom, nitko nije ozlijeđen, ali su prilikom gašenja požara trojica vatrogasaca zatražila liječničku pomoć zbog respiratornih smetnji.

Ne propustite

Strašan je požar u utorak, oko 19.15 sati, izbio u Ulici dr. Ivana Novaka u Čakovcu na drvenim barakama čakovečke tvrtke. Obavljen je očevid je te Policijska uprava međimurska objavila detalje.

Očevid je jučer obavljen uz prisustvo inspektora za zaštitu od požara i eksploziva. Utvrđeno je kako je uzrok otvoreni plamen nepoznatog izvora, odnosno poduzeta ljudska radnja u drvenoj građevini. Nakon toga, vatra se proširila na drveni objekt i metalno skladište tvrtke, kao i na drveni objekt sa sušenom drvenom građom, metalnom robom i pogonskom linijom za plastifikaciju, navodi policija, potvrđujući kako su potpuno izgorjeli drveni objekti i inventar metalnog skladišta

– Od intenziteta plamena nagorjeli su susjedni objekti, proizvodni pogon tvrtke sa sjedištem u Nedelišću (eksplozija plinskog ormarića i drugo), proizvodni pogon tvrtke sa sjedištem u Čakovcu (rastopljene rolete i popucala prozorska stakla, oštećeno dostavno vozilo i drugo), nagorjela cerada natkrivene terase od padajućeg pepela vlasništvo ugostiteljskog obrta sa sjedištem u Čakovcu, objekt tvrtke sa sjedištem u Čakovcu (nagorjeli informativni panoi i drugo) te ugostiteljski objekt sa sjedištem u Čakovcu (popucala prozorska stakla, izgorjeli sanduci u skladištu i drugo) – nabrojila je policija.

Foto: Bruno Mesarić // emedjimurje.net
Vatrogasci zatražili liječničku pomoć

Srećom, nitko nije ozlijeđen, ali su prilikom gašenja požara trojica vatrogasaca zatražila liječničku pomoć zbog respiratornih smetnji. Materijalna šteta, pak, utvrdit će se kasnije.

Požar je gasio 21 vatrogasac JVP-a Čakovec s pet vozila te 106 vatrogasaca dobrovoljnih vatrogasnih društava s 21 vozilom.

– Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku poradi počinjenja kaznenog djela Teška kaznena djela protiv opće sigurnosti – objavila je PU međimurska.

Foto: Bruno Mesarić // emedjimurje.net
Foto: Bruno Mesarić // emedjimurje.net
Foto: Bruno Mesarić // emedjimurje.net
Foto: Bruno Mesarić // emedjimurje.net
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

moda s ulica

Neodoljivim osmijehom i koketnom punđicom pokorila gradski korzo

Među brojnima koji su ovog vikenda šetali gradskim korzom bila je i ova prekrasna djevojka koja je svoju jednostavnu...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti