bez medalja

FOTO Ludbreški hrvači nastupili na Božićnom natjecanju u Zagrebu

David Čurila je u kategoriji do 63 kilograma u prvoj borbi vrlo uvjerljivo pobijedio, dok je u drugoj vodio 7-0 protiv favoriziranog Grahovca iz Slatine te je bio samo jedan bod od pobjede, ali se Grahovac vratio i odnio pobjedu.

09:55h
0
Foto: HK Ludbreg
Foto: HK Ludbreg
Na Božićnom turniru održanom porteklog vikenda nastupili su i hrvači iz HK Ludbreg. Na međunarodnom natjecanju za dječake i kadete nastupile su 33 ekipe, ukupno 198 natjecatelja iz Slovenije, Grčke, Srbije, Mađarske, Češke, Rumunjske, Poljske, Moldavije, Italije, Bugarske i Hrvatske.
Hrvački klub Ludbreg nastupio je sa dva hrvača te je ostvario jednu pobjedu i dva poraza. David Čurila je u kategoriji do 63 kilograma u prvoj borbi vrlo uvjerljivo pobijedio, dok je u drugoj vodio 7-0 protiv favoriziranog Grahovca iz Slatine te je bio samo jedan bod od pobjede, ali se Grahovac vratio i odnio pobjedu. Davidu će to biti još veći motiv da  još bolje radi i idući put ga sigurno ima. Grahovac je kasnije izgubio od kasnijeg prvaka i na kraju osvojio treće mjesto, ali David nažalost nije imao dodatne prilike u repesažu.
Elvis Oršuš u kategoriji do 69 kilograma protiv daleko iskusnijeg protivnika osim časnog poraza nije mogao.


čitam...