0.7 C
Koprivnica
Utorak, 5. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
veseli fašnik

FOTO Male i velike maškare zabavljale se diljem županije
F

Ne propustite

Maškare su u subotu zavladale Koprivnicom, Križevcima i Đurđevcom.

Koprivnički Dom mladih jučer, u subotu, bio je ispunjen dječjim smijehom. Tamo se nakon fašničke povorke na Zrinskom trgu održao Dječji maskenbal. Najmlađe maškare uživale su uz zabavne igre, mnogo pjesme plesa i pregršt veselih maski.

Na jednom mjestu pod maskama su se okupili vrtićarci i školarci, koji su priredili pravu fašenjsku zabavu.

Program je organiziralo Društvo naša djeca Koprivnica u suradnji s Turističkom zajednicom grada.

Veselo je bilo i u Križevcima, gdje je Turistička zajednica grada organizirala fašnik na kojem su se okupili mali i veliki maskirani Križevčani. Velika maskirana fašnička povorka praćena križevačkim mažoretkinjama, bubnjarima, vrtićima i školama, krenula je od Vatrogasnog doma prema dvorani OŠ Ljudevita Modeca, gdje su se predstavile maske i maskirane grupe.

U Đurđevcu je mnoštvo zaigranih i veselih maškara ispunilo Trg svetog Jurja. Vrtićarci, učenici Osnovne škole Grgura Karlovčana te mnoštvo drugih maškara, bili su dio fašničke povorke koja se od Doma kulture prošetala do središta grada. U povorci je sudjelovalo oko 700-tinjak djece.

Zamjenica gradonačelnika Kristina Benko Markovica uručila je i prigodne nagrade. Tako su dobitnici najljepših i najoriginalnijih kostimiranih skupina osvojili putovanje autobusom na izlet po osobnom izboru.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Najesti se i napiti

Kobasica 5 eura, kuhano vino oko 2 eura, fritule za 4 eura… Provjerili smo kakve su cijene blagdanske klope u centru Koprivnice

Počelo je blagdansko vrijeme, a to u većini gradova znači neizostavnu ugostiteljsku ponudu prigodnih jela i pića na adventskim...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti