baš lijepo

FOTO Maleni Nemčići na druženju kod gradonačelnika

Druženje je završeno uz sokove i grickalice kojem su uz gradonačelnika prisustvovali i njegova zamjenica Melita Samoborec, te pročelnici Ana Mlinarić i Dario Jembrek.

09:25h
0

Učenici 3.c razreda OŠ A. N. Gostovinski s učiteljicom Đurđicom Pošta, bili su u petak gosti koprivničkog gradonačelnika Mišela Jakšića i njegovih suradnika. Ovim posjetom učenici su se željeli upoznati sa radom gradonačelnika i same Gradske uprave. Uručili su mu crteže, prava mala umjetnička djela, koja su nastala tijekom šetnje gradom i upoznavanja kulturno – povijesnih spomenika, a u suradnji sa Muzejom grada Koprivnice. Nakon pozdravnog govora i zahvale gradonačelnika što su ga posjetili, uslijedila su škakljiva pitanja za koja unaprijed nije bio pripremljen, donosimo neka od njih:

– Dok se odlučivalo tko će biti gradonačelnik, da li ste bili nervozni – upitala je Marta.

– Hahahaha, da uvijek cure prve probiju led i uvijek imaju teško pitanje. Pa, nisam bio baš previše nervozan jer sam vjerovao da smo odradili dobar posao. No, priznat ću bila je ipak više trema nego nervoza – odgovorio je.

– Kako vidite Koprivnicu u budućnosti – upitao je Jakov.

– Vidim ju i dalje kao jedan on najljepših gradova za živjeti i da za vas klince u toj budućnosti osiguramo što bolje uvjete u bilo kojem pogledu – odgovorio je gradonačelnik.

– Koji je Vaš hobi – zanimalo je Leona.

–  Nekad kad sam imao više vremena volio sam trčati, zimi skijam, igram nogomet s prijateljima, volim čitati – odgovorio mu je Jakšić.

– Za koga navijate u nogometu – znatiželjan je bio Marko.

– Slaven Belupo, Dinamo Zagreb i Juventus – odovorio mu je gradonačelnik.

Na upit gradonačelnika što bi oni voljeli dodati ili promijeniti, odgovorili su mu da bi bilo dobro da idu u školu samo u jutro i to od devet sati, žele u Koprivnici više zelenila, nogometnih i dječjih igrališta, više tobogana na unutarnjim bazenima i novi veliki vanjski bazen na Cerinama.

Druženje je završeno uz sokove i grickalice kojem su uz gradonačelnika prisustvovali i njegova zamjenica Melita Samoborec, te pročelnici Ana Mlinarić i Dario Jembrek.

čitam...
Loading...