olimpijada

FOTO Maleni olimpijci uživali na 18. natjecanju dječjih vrtića

Uz gradonačelnika na festivalu je bila prisutna i zamjenica Melita Samoborec te predsjednica Zajednice športskih udruga Grada Koprivnice Jasmina Stričević, dok je Koprivničko – križevačku županiju predstavljao zamjenik župana Ratimir Ljubić.

17:00h
0

Hrvatski olimpijski odbor i Zajednica športskih udruga grada Koprivnice i ove godine tradicionalno su organizirali sada već 18. po redu Olimpijski festival dječjih vrtića.

Na 18. Olimpijskom festivalu dječjih vrtića grada Koprivnice sudjelovalo je 400 mališana iz 10 dječjih vrtića sa područja grada Koprivnice i okolice.

Mali sportaši natjecali su se u četiri atletske discipline u konkurenciji dječaka i djevojčica: trčanje na 50 m, skok udalj, bacanje loptice u daljinu i štafetno trčanje.

Nakon atletike na redu je bilo i natjecanje u malom nogometu također za dječake i djevojčice.

Pobjednici su nagrađeni medaljama i peharima, a dodijeljena je i Fair Play nagrada od strane Hrvatskog olimpijskog odbora.

Malim olimpijcima puno sportske sreće i veselja zaželio je i koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić, dok je roditeljima, bakama i djedovima poručio da budu što glasniji u podršci svim natjecateljima. Uz gradonačelnika na festivalu je bila prisutna i zamjenica Melita Samoborec te predsjednica Zajednice športskih udruga Grada Koprivnice Jasmina Stričević, dok je Koprivničko – križevačku županiju predstavljao zamjenik župana Ratimir Ljubić.

čitam...