dječji vrtić zrno

FOTO Maleni Virovci posjetili Županijsku upravu, postavili su mnogo pitanja i pogledali film

Uz stručno vodstvo ravnateljice Željke Kolar i suradnice Marte Lenac djeca su na radionici učila o specifičnostima i bioraznolikosti područja uz rijeku Dravu te se puna dojmova vratila u Virje.

09:04h
0

Djeca starije vrtićke skupine Dječjeg vrtića Zrno iz Virja u pratnji ravnateljice Maje Šobak, pedagoga i odgojiteljica posjetili su Županijsku upravu u kojoj su im dobrodošlicu poželjeli župan Darko Koren, zamjenik župana Ratimir Ljubić i pročelnica Službe ureda župana Melita Ivančić. Župan Koren pozdravio je vrtićarce te im u srdačnom razgovoru zahvalio na dolasku, dok je zamjenik Ljubić predstavio rad Županijske uprave te  prirodne, demografske, turističke i druge posebnosti Županije.

Vrtićarci su imali mnoštvo pitanja o funkcioniranju Županijske uprave, a pogledali su i promotivni film županijske Turističke zajednice Podravina i Prigorje na dlanu. Nakon projekcije,županu i suradnicima uručili su poklone koje su pripremili te se zajednički fotografirali za uspomenu na posjet.

Nakon razgledavanja Županijske uprave, vrtićarci su se uputili na izlet u Legrad gdje su na ušću rijeka Mure u Dravu posjetili Školu uz rijeku, projekt koji provodi Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Koprivničko-križevačke županije. Uz stručno vodstvo ravnateljice Željke Kolar i suradnice Marte Lenac djeca su na radionici učila o specifičnostima i bioraznolikosti područja uz rijeku Dravu te se puna dojmova vratila u Virje.

čitam...
Loading...