U posjetu postaji

FOTO Mali Križevčani isprobali kako je biti policajac

09:55h
0
Djeca upoznata s radom policije // koprivničko-križevačka policija.hr

Tijekom posjete djeca su obišla prostorije upravnog odjela kao i službene prostorije policijske postaje, između ostaloga i posebnu prostoriju za smještaj osoba do prestanka djelovanja opojnih sredstava

U sklopu nastavnog predmeta Priroda i društvo, danas su Policijsku postaju u Križevcima posjetila djeca drugog razreda Osnovne škole Vladimir Nazor u Križevcima, gdje im je u sklopu predmetne teme Zanimanje – policajac policijska službenica za prevenciju pokazala na koji je način ustrojen rad Policijske postaje Križevci.


Na koji način u sklopu iste djeluju operativno dežurstvo, temeljna, prometna i kriminalistička policija, kao i što znači zanimanje policajac i koje poslove i zadaće obavlja policijski službenik.

Tijekom posjete djeca su obišla prostorije upravnog odjela kao i službene prostorije policijske postaje, između ostaloga i posebnu prostoriju za smještaj osoba do prestanka djelovanja opojnih sredstava. Osim toga, imali su prilike vidjeti službena vozila i opremu koju policijski službenici svakodnevno koriste u svom radu, a ujedno su im dani i savjeti o sigurnom sudjelovanju te o pravilima ponašanja u prometu.

čitam...