12.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 24. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
životna vještina

FOTO Malim genijalcima u Koprivnici uručene diplome Aloha mentalne aritmetike
F

ALOHA program u Koprivnici je pohađalo 41 dijete, od toga 3 grupe djece vrtićkog uzrasta, te 6 grupa djece školskog uzrasta!

Ne propustite

Polaznicima programa mentalnog razvoja za djecu – ALOHA MENTAL ARITHMETIC – na kraju uspješne školske godine u ALOHA DIDASKO centrima u Koprivnici, Čakovcu, Prelogu i Ludbregu podijelili smo 160 diploma. Čestitke našim marljivim, velikim i malim, genijalcima kao i njihovim trenericama na postignutom uspjehu, te VELIKO HVALA roditeljima na podršci!

ALOHA program u Koprivnici je pohađalo 41 dijete, od toga 3 grupe djece vrtićkog uzrasta, te 6 grupa djece školskog uzrasta!

U ALOHA programu, uz računanje na abakusu, prstima i mentalno (zamišljajući pomicanje kuglica na abakusu) provodimo i brojne raznovrsne aktivnosti (mozgalice, testove brzine, braingym i mindfulness vježbe, edukativne igre…). Na taj način naše trenerice svojim nesebičnim angažmanom i poticajnim pristupom postižu da polaznici vole dolaziti na nastavu, da rade u opuštenoj radnoj atmosferi i zavole „igranje brojkama“. U pauzama se djeca zabavljaju uz izazovne edukativne igrice, ali pritom razvijaju i svoju pažnju i brzinu u razmišljanju, te tako budu maksimalno mentalno angažirani u svakom trenutku. Kroz ALOHA program svaki polaznik tako još brže razvija svoje ključne životne vještine.

 

Je li ALOHA program samo računanje ili je njegova svrha zapravo nešto drugo?

ALOHA je program mentalnog razvoja za djecu u dobi od 4 do 13 godina, koji na zabavan način potiče razvoj njihovog mozga u tom najvažnijem razvojnom periodu. Djeca vježbaju mentalnu aritmetiku tako da koriste i vizualiziraju abakus, najstariju poznatu napravu za računanje koja je preteča današnjih kompjutera. Na taj način velikom brzinom rješavaju računske operacije. Rezultati programa vidljivi su već nakon šest mjeseci rada u programu. Djeca prvenstveno poboljšavaju svoju pažnju i koncentraciju i stoga brže uče i obavljaju svoje domaće zadaće zatim vještinu računanja i efikasnog rješavanja problema. Zato je naš slogan STVARAMO NOVE GENERACIJE USPJEŠNIH.

PROČITAJTE OVDJE ŠTO VELE RODITELJI I ZAŠTO SVE VEĆI BROJ NJIH UPISUJE SVOJE DIJETE U ALOHA MENTALNU ARITMETIKU!

VIDEO O ALOHA PROGRAMU – KAKO NASTAJU MALI GENIJALCI

 

UPISI – DOĐITE NA BESPLATNE PREZENTACIJSKE RADIONICE ZA DJECU I RODITELJE U RUJNU u Koprivnici, Čakovcu, Prelogu i Ludbregu!

Prijavite se za željenu lokaciju!

Nakon prezentacije i oglednog sata te jednog probnog dolaska na nastavu možete odlučiti o upisu. Nastava počinje u listopadu i traje do veljače. Održava se 1 puta tjedno po 2 puna sata tijekom 14 tjedana.

ŽELITE ZNATI VIŠE O ALOHA MENTAL ARITHMETIC?

Za informacije o nastavi i rasporedu u ALOHA centrima u Didasku u Koprivnici, Čakovcu, Prelogu i Ludbregu nazovite nas na 040 391 072, 099 422 98 66. Više na www.aloha.didasko.hr

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dobro je znati

Pauci opsjedaju vaš dom? Evo kako ih se riješiti

Nitko ne želi imati pauke u domu, ali kada zatopli, ovi mali štetnici mogu se lako uvući u vašu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti