Nasmiješena lica đurđevačkih umirovljenika

FOTO Mališani đurđevačkog vrtića Maslačak obilježili Međunarodni dan starijih osoba

Postoji puno toga na čemu možemo zahvaliti našim starijim sugrađanima stoga im pokažimo ljubav, pažnju i dužno poštovanje svaki dan - poručili su iz Dječjeg vrtića Maslačak.

14:41h
0
Izvor: đurđevac.hr

Đurđevački mališani, polaznici Dječjeg vrtića Maslačak znaju da trebaju poštovati i pomagati starijim osobama. Jedna je to od glavnih životno – praktičnih aktivnosti koje svakodnevno upravo kod djece potiču njihove tete u vrtiću.

Podsjetimo, prvog listopada obilježava se Međunarodni dan starijih osoba, koji je proglasila Glavna Skupština Ujedinjenih naroda 14. prosinca 1990.godine, a vodeći se tom misli, Zvončići su  svoje starije sugrađane iznenadili na njihov dan te malim znakom pažnje pokazali da misle na njih.

Kako je četvrtkom „plac“ i najveća je gužva u gradu, odlučili su prošetati do tržnice. Uz pomoć odgojiteljica i roditelja sakupili su jabuke, napunili košarice i krenuli u svoju misiju. Koju god baku ili djeda su sreli putem, poklonili su im jabuku te čestitali njihov dan.

– Postoji puno toga na čemu možemo zahvaliti našim starijim sugrađanima stoga im pokažimo ljubav, pažnju i dužno poštovanje svaki dan – poručili su iz Dječjeg vrtića Maslačak.

Pogledajte na fotografijama osmijehe slučajnih prolaznika koje su na njihova lica “stavila” djeca!

 

 

Loading...