veliko srce koprivničkog djeteta

FOTO Mališani nagrađeni za svoja velika srca, solidarnost, humanost i vršnjačku suradnju

Važno je istaknuti da je ovaj projekt pokrenulo Društvo naša djeca Koprivnica i dječje Gradsko vijeće. 

15:15h
0
IMG
Nagrađeni mališani //Foto: koprivnica.hr

Već treću godinu zaredom održala se dodjela nagrada u projektu pod nazivom Veliko srce koprivničkog djeteta.

Riječ je zapravo o dodjeli javnih priznanja djeci koja se ističu humanitarnim i edukativnim projektima, a pomažu prijateljima, ali i svima onima kojima je pomoć potrebna.

Najviše priznanje za izuzetnu pomoć, solidarnost, humanost i vršnjačku suradnju primili su učenici 3. razreda COOR Podravsko sunce i 2.a razreda OŠ Antun Nemčić Gostovinski s projektom suradničkog učenja.

Pohvalnice za Naj dječje djelo primili su učenici 1.d razreda OŠ Braća Radić Una Bebek, Melani Glavnik, Erin Strah, Evolet Horvat i Aleksandra Bogdan (razrednica Ines Turk); učenici 5.a OŠ Đuro Ester (razrednica Mirna Kovačić); učenici 2. i 4. razreda PŠ Jagnjedovec i Gabriel Frankol (asistentica Polka Vučković i učiteljica Ivana Zrinjski); učenici 7.e i 3.d razreda OŠ Braća Radić (razrednice Jasmina Markić i Sanja Kovačić); učenica 4. razreda OŠ Braća Radić Chiara Markić; učenici 7.b razreda OŠ Braća Radić (razrednica Danijela Ban) i učenici 1.c OŠ „Antun Nemčić Gosotivnki“ i 1. razreda PŠ Reka (razrednice Đurđica Pošta i Sanja Figač).

Foto: kopivnica.hr

– Čestitam svima koji su nominirani, svima koji su pokazali da biti malo dijete znači biti veliki čovjek – istaknula je Jadranka Lakuš, predsjednica Društva Naša djeca.

Na javni natječaj pristiglo je osam nominacija koprivničkih osnovnoškolaca, a Povjerenstvo za dodjelu nagrada u kojem glavnu ulogu imaju dječji predstavnici odlučilo je kome će pripasti pohvale i nagrade.

Spomenimo i to da je Grad Koprivnica koji je pokrovitelj ove hvale vrijedne akcije.

Svečanost je održana u Domoljubu, a ovime je ujedno proslavljena 10. godišnjica Grada Koprivnice kao Grada prijatelja djece.

Važno je istaknuti da je ovaj projekt pokrenulo Društvo naša djeca Koprivnica i dječje Gradsko vijeće. 

Za pobjednike je osigurano trodnevno putovanje u Legoland u Njemačkoj.