1.2 C
Koprivnica
Subota, 28. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
svijet harryja pottera

FOTO Mališani u koprivničkoj ‘zabranjenoj šumi’ sakupljali plodove jeseni i izrađivali maštovita čarobna bića
F

Polaznici su rješavali i nagradni kviz u kojem su imali priliku pokazati svoje poznavanje knjiga i filmova o Harryju Potteru

Ne propustite

U sklopu ciklusa programa za mlade “Godišnja doba s Harryjem Potterom u knjižnici”, proteklog vikenda održana je radionica pod nazivom „Jesen u Zabranjenoj šumi”. U njoj je sudjelovalo 12 polaznika uzrasta od 11 do 19 godina.

- Oglas -

U Gradskom parku, koji je za ovu priliku „odglumio“ Zabranjenu šumu, odvijala se aktivnost skupljanja jesenskih šumskih plodova, otpalih grančica, lišća i kestena, od kojih su kasnije u kreativnoj radionici u knjižnici polaznici izrađivali maštovita čarobna bića, a najviše paukove, najpoznatije stanovnike Zabranjene šume iz čarobnog svijeta Harryja Pottera.

Osim toga, polaznici su rješavali nagradni kviz u kojem su imali priliku pokazati svoje poznavanje knjiga i filmova o Harryju Potteru, a također su oslikavali bundeve te izrađivali male svjetiljke od recikliranih staklenih bočica.

Voditeljice radionice bile su knjižničarke Valentina Mikec i Ljiljana Vugrinec, a program je održan u suradnji i uz pomoć tri mlade knjižnične volonterke Marije, Blanke i Lorne, koje su sudjelovale u pripremi i izvedbi radionica.

mališani u parku
Foto: Grad Koprivnica
mališani u parku
Foto: Grad Koprivnica
mališani u parku
Foto: Grad Koprivnica
mališani u parku
Foto: Grad Koprivnica
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

materijalna šteta

FOTO/VIDEO Poznati detalji nesreće kod Auto kluba, 71-godišnjakinja previdjela znak STOP, kriv je i vozač (45), nije imao upaljena svjetla

Jučer prijepodne pisali smo o prometnoj nesreći u Koprivnici, točnije na križanju Potočne, Mažuranićeve i Ulice Stari Brežanec. U...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti