snijeg i dalje stvara probleme

FOTO Maloprije automobil se u Lepavini zaletio u ralicu, zimske službe na terenu su od ranog jutra, Hrvoje Kuzmić: Ceste se posipavaju solju, sve je pod kontrolom

Iz policijske uprave Koprivničko-križevačke javljaju da su na zimski uvjeti te upozoravaju vozače da prilagode brzinu uvjetima na cesti i da je obavezno korištenje zimske opreme. 

14:58h
0
Foto: Ivan Brkić

Snijeg ne prestaje stvarati probleme u podravsko-prigorskom kraju.

Nakon prometne nesreće koja se dogodila ranije jutros u Carevdaru gdje je s ceste izletio automobil, došlo je i do prometne nesreće u Podgajcu u Križevcima gdje je s ceste u jarak sletjela ralica. Vozač je srećom prošao bez ozljeda.

Maloprije se dogodila još jedna prometna nesreća i to u Lepavini gdje je došlo do sudara osobnog automobila i ponovo – ralice. Nakon očevida bit će poznato više informacija.

Snijeg je na neko vrijeme prestao padati, no to nije dugo trajalo. Prema riječima Hrvoja Kuzmića, voditelj Stožera zimske službe u koprivničkom Komunalcu, sve službe su na terenu od jutra, prometnice se aktivno čiste te nema izvanrednih situacija.

Zimska služba // Foto: Matija Gudlin
Hrvoje Kuzmić // Foto: Matija Gudlin

– Inače, ceste smo solju počeli sipati još rano jutros, oko jedan sat. Čiste se i pješačko-biciklističke staze, a ceste se i dalje pospipavaju kako se čiste. Sve je pod kontorolom – rekao nam je Kuzmić.

Iz policijske uprave Koprivničko-križevačke javljaju da su cestama proglašeni zimski uvjeti te upozoravaju vozače da prilagode brzinu uvjetima na cesti i da je obavezno korištenje zimske opreme.