Na petak 13.

FOTO Marija Šmic za nas je izdvojila top 10 odjevnih komada koje ćete moći pronaći na modnom buvljaku

Vođene odličnom idejom da se višak odjeće, koju smo vrlo malo ili nimalo nosile, razmjeni na modnom buvljaku, navela nas je da organiziramo isti u prostoru Coworkinga u Poduzetničkom inkubatoru Koprivnica, rekla nam je Marija Šmic. 

19:40h
0
Dunja Mutavdžija i Marija Šmic // Foto: Facebook

Modno osviještene djevojke i žene i sve one koje to tek misle postati, na sam petak 13. za to imaju idelanu priliku!


Modne blogerice Marija Šmic te Dunja i Maja Mutavdžija organiziraju modni buvljak za sve ljubiteljice modernih krpica, a mi smo za vas izdvojili top 10 odjevnih komada koje ćete moći pronaći na buvljaku i možda ih prvi ugrabiti.

– Vođene odličnom idejom da se višak odjeće, koju smo vrlo malo ili nimalo nosile, razmjeni na modnom buvljaku, navela nas je da organiziramo isti u prostoru Coworkinga u Poduzetničkom inkubatoru Koprivnica – rekla nam je Marija Šmic.

U prostoru Poduzetničkog inkubatora tako će se moći pronaći odjeća, cipele, torbe i nakit.

– No, osim odjeće razmjenjivat ćemo sjajne poslovne savjete kao što je pitanje kako se odjenuti za intervju za posao ili poslovni sastanak te kako ostaviti dobar prvi dojam.
Šminkerica Maja za one znatiželjne dat će pokoji savjet i o tome kako se pravilno našminkati – najavljuje Marija modni događaj.

Ugodna atmosfera, puno krpica, mnoštvo dobrih ideja i nasmijana lica organizatorica očekuju vas u petak u Poduzetničkom inkubatoru, Dravska 17, u prizemlju (prostor Coworkinga) od 14 do 18 sati.

Foto: Marija Šmic
Foto: Marija Šmic
Foto: Marija Šmic
Foto: Marija Šmic
Foto: Marija Šmic
Foto: Marija Šmic
Foto: Marija Šmic
Foto: Marija Šmic
Foto: Marija Šmic
Foto: Marija Šmic

čitam...