Lokalni izbori 2017.

FOTO Mario Rajn u centru Križevaca otvorio ured budućeg gradonačelnika

Nezavisni kandidat za gradonačelnika Križevaca Mario Rajn jutros je na adresi Trga Antuna Nemčića 8 u Križevcima otvorio ured budućeg gradonačelnika.

15:05h
0

U prostoru bivšeg Šimeckog, na visokofrekventnoj lokaciji u središtu grada, Rajn s građanskom inicijativom Volim Križevce želi svakodnevno i izravno komunicirati s građankama i građanima.

– Ured je otvoren svima za sugestije i raspravu o prioritetnim problemima grada. Postavit ćemo kartu grada i prigradskih naselja i slikovito pratiti odaziv Križevčanki i Križevčana istaknuo je kandidat za gradonačelnika Rajn.

Uz z najavljene termine utorkom od 17 do 19 sati i petkom od 10 do 12 sati, ured će biti otvoren za svakoga tko se najavi uživo ili e-poštom na info@mariorajn.hr.

Budući da je sadašnji gradonačelnik javno izjavio kako je ispunio sve svoje snove na mjestu gradonačelnika i da se neće više kandidirati, došlo je vrijeme da se građanima prestane vladati i počne im se služiti. Želimo biti bliski i neotuđeni od sugrađanki i sugrađana, zato smo i odabrali najbliže mjesto središtu grada objasnio je Rajn dijeleći krafne s volonterima inicijative Volim Križevce prigodom fašničke subote.

Osim Ureda budućeg gradonačelnika, na adresi www.mariorajn.hr pokrenute su nove internetske stranice gdje se nalazi općenita vizija Križevaca u 2020. godini, ali još uvijek bez konkretnog programa.

– Križevci će ponovno postati mjesto gdje kultura živi svakim danom ulicama grada, a kulturne manifestacije idu uz bok najvećim manifestacijama u regiji, grad u kojem se u najvećoj mogućoj mjeri iskorištavaju svi potencijali kulturnog, sportskog i vjerskog turizma, a u kino ili kazalište se neće morati u Zagreb. Revitalizirat ćemo Križevačko veliko spravišče nakon pola stoljeća te afirmirati Križevce kao grad festivala – istaknuo je Rajn neke od svojih ciljeva u viziji grada.

– Održivi ruralni razvoj samo je jedan segment kojem ćemo dati prioritet u našem programu za boljitak križevačkog kraja. Želimo razvijene Križevce i okolna sela iz kojih mladi neće morati odlaziti trbuhom za kruhom diljem Europe i svijeta, već će imati sustavnu podršku u izgradnji kvalitetnog života, rješavanju stambenih pitanja, zasnivanju obitelji i uopće realizaciji svih životnih potreba stanovnika križevačkog kraja, od različitih dobnih do svih ranjivih skupina naveo je neke od ciljeva nezavisni kandidat za gradonačelnika Križevaca.

čitam...
Loading...