REGIONALNI MASTERS

FOTO Marta Gregurina i Zoja Petrović odlične na iznimno kvalitetnom teniskom turniru u Daruvaru

Ovo je samo još jedan dokaz dobrog rada s najmlađim dobnim skupinama u Teniskom klubu Koprivnica, i nadamo se da će se ovakvi uspjesi i nastaviti u generacijama koje dolaze, poručuju iz kluba.

11:07h
0
Foto: Teniski klub Koprivnica

Teniski klub Koprivnica imao je predstavnike na protekli vikend održanom Regionalnom mastersu za dječake i djevojčice do deset godine. Natjecanje je organizirao Teniski klub Daruvar, a pravo nastupa imalo je samo 16 najboljih u regiji prema ostvarenim rezultatima, što znači da su se među najboljima našli i koprivnički tenisači i tenisačice.

U konkurenciji dječaka do deset godina, boje Koprivnice branili su Mihael Čavić, Noa Cvetanović i Filip Markušić. Mihael je zabilježio najbolji rezultat, završivši na osmome mjestu, dok je Noa bio 13., a Filip 15. Glede djevojčica, svoje dobre rezultate tijekom godine potvrdila je Marta Gregurina. Zoja Petrović zauzela je također odlično treće mjesto, dok su Rea Horvatić Jambor i Nela Horvat završile na šestome i sedmome mjestu.

– Ovo je samo još jedan dokaz dobrog rada s najmlađim dobnim skupinama u Teniskom klubu Koprivnica, i nadamo se da će se ovakvi uspjesi i nastaviti u generacijama koje dolaze – poručuju iz kluba.

Foto: Teniski klub Koprivnica
Foto: Teniski klub Koprivnica
Foto: Teniski klub Koprivnica
Foto: Teniski klub Koprivnica