krenule daljnje pripreme

FOTO Martin Štefan dobio nagradu za prvo mjesto u apsolutnoj i M20 kategoriji, Fran Tisaj primio nagradu osvojene bodove na europskim utrkama

15:23h
0
stefan tisaj

Koprivnički triatlonac Fran Tisaj i virovski triatlonac Martin Štefan prisustvovali su godišnjoj dodjeli nagrada i proglašenju triatlon sezone u Hrvatskoj.

Martin Štefan zauzeo je prvo mjesto u apsolutnoj kategoriji i u kategoriji M20, dok je Fran Tisaj zauzeo treće mjesto u kategoriji juniora M19. Obojica su se natjecali u sport triatlon kupu i multisport kupu prvenstva Hrvatske.

Fran Tisaj primio je posebnu nagradu triatlon saveza kao mlada nada za zasluge osvajanja bodova na europskim utrkama za reprezentaciju, u čijem je dresu nastupao u juniorskoj kategoriji.

Dečkima su krenule pripreme za nastavak iduće sezone, a mladi Tisaj dodatno se priprema za kvalifikacije kako bi se pokušao plasirati na Olimpijadu mladih koja se krajem iduće godine održava u Argentini.

Martin Štefan i Fran Tisaj obojica su članovi Triatlon kluba Zrinski i treniraju pod stručnim vodstvom profesora Ivezića.