Slavi se dan općine

[FOTO] MARTINJSKI DANI Sajam, igre, predstave, koncert, Virje je prepuno događanja

Sutra se program nastavlja raznim aktivnostima, otvorenjem tržnice, reciklažnog dvorišta, kružnog toka i svečanom sjednicom.

17:00h
0

U Virju se slave Martinjski dani, manifestacija koja u desetak dana donosi brojne zabavne, kulturne, sportske i druge sadržaje.

Tako je u petak održana povorka oldtimer traktora ulicama Virja, koja je okupila ljubitelje jedinstvenih, starih i dobro očuvanih traktora. Vlasnici su ih ponosno provezli ulicama, a pratili su ih brojni znatiželjnici.

U školsko-sportskoj dvorani mališani su pokazali svoje vještine u martinjskim etno igrama, a sve je bilo puno dobre zabave i zdravog natjecanja.

Kazališna večer u Društvenom domu dobro je pak nasmijala i razveselila one nešto odraslije, a za predstave se tražilo mjesto više.

U subotnje prijepodne mještani i njihovi gosti mogli su prošetati Martinjskim sajmom rukotvorina i domaćih proizvoda i naći nešto za sebe na brojnim štandovima punim zanimljive ponude.

Danas u 19 sati u Društvenom domu održat će se koncert Puhačkog orkestra DVD-a Virje, a sutra se program nastavlja raznim aktivnostima, otvorenjem tržnice, reciklažnog dvorišta, kružnog toka i svečanom sjednicom.

čitam...
Loading...