OVE SUBOTE KOPRIVNICA ĆE BLISTATI

FOTO Maškare su v gradu! Maleni i veliki šarenilom i veseljem ću ispuniti koprivnički trg, evo kako možete biti dio fašenske povorke

Program počinje u 11 sati kad povorka kreće s parkirališta INE prema Zrinskom gdje će se po dolasku predstaviti svojim originalnim programima.

14:00h
0
Foto: Matija Gudlin

Iako smo na početku tjedna, valjalo bi početi razmišljati o vikendu koji je pred nama. Zašto? Zato što će se u subotu, 22. veljače Koprivnicom prošetati fašenska povorka koja će unijeti malo šarenila i vesele atmosfere na glavni gradski trg te zabaviti okupljene svojim kreacijama i performansima.

– Prema najavama biti će oko petstotinjak djece i stotinjak odraslih sudionika, a zainteresirani se još uvijek mogu prijaviti u ured Turističke zajednice grada Koprivnice – poručili su organizatori.

Program počinje u 11 sati kad povorka kreće s parkirališta INE prema Zrinskom gdje će se po dolasku predstaviti svojim originalnim programima.

– Na kraju zabave presuditi će se dežurnom krivcu Fašniku za sve nedaće spaljivanjem i završnim plesom okupljenih – poručili su organizatori, TZ Koprivnica.

OKVIRNI PROGRAM:

FAŠENSKA POVORKA kreće u 11,00 sati i to:
– dječje skupine nakon formiranja povorke u Domu mladih, Hrvatske državnosti 10
– odrasli nakon formiranja s parkirališta poslovne zgrade INE, Hrvatske državnosti

FAŠENSKE ŠPELANCIJE počinju u 11,11 sati s predstavljanjem skupina na Zrinskom trgu te suđenjem FAŠNIKU – krivcu za sve nedaće u prethodnom razdoblju

Djelić atmosfere od prošle godine pogledajte u našoj galeriji.

 

čitam...
Loading...