U PETAK

FOTO Maslačci održali završnu konferenciju projekta Zajedno možemo više

Projekt je financiran sredstvima Ministarstva znanosti i obrazovanja i Koprivničko križevačke županije.

13:09h
0
Foto: Grad Križevci

Završna konferencija projekta Zajedno možemo više održana je u petak, 23. kolovoza, u kući u Gundulićevoj ulici u Križevcima. Nositelj projekta je Udruga Maslačak Križevci uz partnere Osnovnu školu Ljudevita Modeca Križevci i Gimnaziju Ivana Zakmardija Dijankovečkog Križevci.

Projekt je financiran sredstvima Ministarstva znanosti i obrazovanja i Koprivničko križevačke županije. O projektu su govorile predsjednica udruge Tamara Premuš i voditeljica prof. Kristina Kranjčević.

Opći cilj projekta bio je pružiti podršku u povećanju kvalitete života i socijalne uključenosti djece i mladih s teškoćama u razvoju u lokalnoj zajednici. Specifični ciljevi su bili kroz suradničko usvajanje znanja i vještina unaprijediti njihove životne vještine; poticati kreativnost i stvaralaštvo i razviti svijest o važnosti bavljenja sportom te uključivanje volontera.

Prigodnim riječima, pohvalama i pozivom na daljnju suradnju prisutnima su se obratili Željka Koluder Vlahinja, pročelnica županijskog Upravnog odjela za zdravstveno-socijalne djelatnosti, prof. Dražen Bokan, ravnatelj OŠ Ljudevita Modeca Križevci, prof. Mladen Tenodi, viši savjetnik za odgoj, obrazovanje, kulturu, tehničku kulturu i sport pri Gradu Križevcima te Dario Car iz Centra za mlade Križevci. Nakon konferencije uslijedilo je domjenak koji su pripremili članovi Udruge.

čitam...