Koncert u Pitomači

FOTO Matija Dedić i Goran Vlajić u prvom zajedničkom nastupu oduševili pitomačku publiku

Disco bar Tena s oduševljenjem je slušao njihove pjesme sa zajedničkog albuma „Kompozit“ koji se sastoji od 12 pjesama.

11:43h
0

Pitomčani su u subotu imali priliku uživati u posebnoj glazbenoj poslastici, večeri s Matijom Dedićem, Goranom Vlajićem, Petrom, Panomom i MRUS-om.

Duo Vlajić i Dedić prvi puta su nastupali zajedno, a to se pokazalo kao pun pogodak. Disco bar Tena s oduševljenjem je slušao njihove pjesme sa zajedničkog albuma „Kompozit“ koji se sastoji od 12 pjesama.

Događaj je organizirao Centar za kulturu Drago Britvić Pitomača, a sufinanciralo je Hrvatsko društvo skladatelja temeljem odobrenja prijave na Natječaj za potporu glazbenih manifestacija, projekata i glazbenog stvaralaštva s područja klupske elektroničke glazbe u 2019. godini – Natječaj ElectroCro.

Prema riječima Matije Dedića ovo mu nije prvi nastup u pitomačkom kraju.

– Drago mi je da smo uopće započeli suradnju s Centrom za kulturu i njezinim ravnateljem Rajkom Stilinovićem. Već sam nastupao u Zlatnom klasu i domu kulture u Pitomači i veseli me da mogu na malo drugačiji način prezentirati glazbu u duetu s DJ-om. Nadam se da su svi posjetitelji uživali – rekao je poznati pjevač.

Da su itekako uživali, potvrdili su glasnim pljeskom. Ovu glazbenu večer nisu propustili ni načelnik općine Pitomača Željko Grgačić, predsjednik Općinskog vijeća Rikard Bakan i njegov zamjenik Dinko Begović.

Foto: Općina Pitomača

čitam...
Loading...