Podijelio poklone

FOTO Milan Bandić ponovo u Đurđevcu, posjetio je udrugu Mali Princ i školski Odjel za djecu s teškoćama: Drago nam je da Zagreb može pomoći

U pratnji su mu stigle suradnice Romana Galić, pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, te njena suradnica Snježana Puškadija.

14:31h
0
Milan Bandić u Đurđevcu // Foto: Jurica Karan
Foto: Jurica Karan

Milan Bandić, gradonačelnik glavnog hrvatskog grada zajedno sa svojim suradnicima,  povodom Uskršnjih blagdana posjetio je Đurđevac, točnije Udrugu Mali princ i Odjel za djecu s teškoćama OŠ Grgura Karlovčana Đurđevac.


U pratnji su mu stigle suradnice Romana Galić, pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom te Snježana Puškadija. Ugostili su ih Hrvoje Janči, đurđevački gradonačelnik, Kristinka Štefan, predsjednica Udruge Mali princ te vijećnica Dajana Milodanović.

Željka Lackovića ispričao je sam Milan Bandić, jer, kako je kazao, mora dizati ruku u Saboru.

Po samom dolasku gradonačelnik je posjetio područnu školu, Odjel za djecu s teškoćama gdje ga je dočekao Danijel Domišljanović, ravnatelj OŠ Grgura Karlovčana.

Milan Bandić u Đurđevcu // Foto: Jurica Karan
Foto: Jurica Karan

– Grad Đurđevac i Grad Zagreb imaju jako dobru suradnju, ovo je nastavak te suradnje, ja se zahvaljajujem gradonačelniku Bandiću na dolasku i što je u ovo blagdansko vrijeme posjetio i razveselio sva ova mlada lica – rekao je gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči.

Smijeha, veselja i dobre volje, kao i uvijek, nije nedostajalo u Udruzi Mali princ, gdje su učenici Osnovne škole i članovi Malog princa pripremili program za zagrebačkog gradonačelnika. Posebno srdačno, velikim pljeskom i uzvicima sreće pozdravili su svog gradonačelnika Hrvoja Jančija. Milan Bandić i Grad Zagreb ujedno su osigurali poklone za 77 mladih članova Udruge.

– Prošle godine bili smo u Vukovaru, ove godine smo u Đurđevcu. Drago nam da Zagreb može pomoći. Nema kraja u Hrvatskoj gdje nismo barem malim djelom pomogli ili sudjelovali u činjenju dobra. Želim svima sretan Uskrs i lijepe blagdane u krugu obitelji – rekao je Bandić.

Udruga Mali princ inače je osnovana je 14. ožujka 1998. godine i nedavno je obilježila svoju dvadesetu godišnjicu.

čitam...