6.8 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Protestni ples

FOTO Milijarda ustaje protiv nasilja nad ženama i djevojčicama
F

Ne propustite

Protestnim plesom i puštanjem balona u zrak, petu godinu zaredom udruge provode svjetsku kampanju Milijarda ustaje protiv nasilja nad ženama i djevojčicama.

Milijarda ustaje 2017. imala je za središnju temu ekspoloataciju žena i izgradnju globalne solidarnosti – dok nasilje ne prestane, a udruga osoba s invaliditetom Križevci, udruga HERA i grad Križevci priključili su se svjetskoj kampanji Milijarda ustaje protiv nasilja nad ženama i djevojčicama te odlučili nastaviti s temom pobune: Milijarda ustaje.

Točno u 12 sati na Strossmayerovom trgu pred prolaznicima, vrtićancima i članovima udruga, Križevačke mažoretkinju izvele su s volonterima iz Volonterskog centra LINK plesnu točku Break the Chain.

U zrak je pušteni crni baloni koji simboliziraju smrtne stradalih žrtve nasilja u Hrvatskoj. Podršku kampanji u ime Grada Križevaca i Koprivničko-križevačke županije dali su župan Darko Koren, gradonačelnik Branko Hrg te njegovi zamjenici Tomislav Katanović i Ivan Vuk.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

policija se umiješala

Hrabrost mu je vrlina. Iznervirani 45-godišnjak usred polja vodio bitku s četvoricom muškaraca, pale su teške riječi i uvrede

Niti poslijepodne nije došlo, a u Velikom Ravenu se jučer već oko podneva svađalo i vikalo i samim time...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti