prije izbora za miss hrvatske

FOTO Miss Županije Nina Bojanović u dostavi Karcher uređaja kao novo zaštitno lice Servisa Košić

Kako bi Servis Košić bolje upoznao Ninu sa svojim djelokrugom rada, s njom su se uputili na dostavu uređaja.

14:10h
0
kosic scaled

Servis Košić prepoznao je talent mlade Miss Koprivničko-križevačke županije Nine Bojanović te joj je ponudio da bude njihovo novo zaštitno lice. Nina je svoj prvi angažman odradila kao model za nagradnu igru Servisa Košić „Kod Košića 200 kuna izdvoji i profesionalne nagrade osvoji!

Stoga smo gospođicu Bojanović imali prilike vidjeti na plakatima i posterima, ali i na fotografijama na društvenim mrežama koje najavljuju nagradnu igru. Kako bi Servis Košić bolje upoznao Ninu sa svojim djelokrugom rada, s njom su se uputili na dostavu uređaja.

Krenuli su na opuštajuće putovanje prije nadolazećeg izbora za Miss Supranational Hrvatske. Ribarskom obrtu Petar na otok Pelješac dostavili su Karcher visokotlačni čistač na benzinski pogon s hladnom vodom HD 9/23G, koji će ovoga puta poslužiti za čišćenje ribarskih mreža.

Usput su posjetili Vinariju Matuško kako bi probali njihove specijalitete i barem na kratko zaboravili na pripreme za izbor za Miss Supranational Hrvatske.

Ekipa Servisa Košić 25. studenog navijat će za Ninu te se nadaju kako će ubuduće ostvariti još puno uspješnih suradnji. Sretno!