DRUŠTVENI DOM

FOTO Mjesni odbor Svete Ane na svečanoj sjednici rezimirao prethodno razdoblje, podijeljena su priznanja za razvoj mjesta

Đuro Zidar - Zitko, autor pjesme Moja sveta Ana, mještanima je osigurao poklone.

08:48h
0
Foto: Grad Đurđevac

Svečana sjednica Mjesnog odbora Sveta Ana održana je u društvenom domu u Svetoj Ani. Predsjednik Veljko Miletić kazao je kako su u suradnji s Udrugom žena Svetojanke i DVD-om Sveta Ana sadnjom cvijeća uredili mjesto, s Turističkom zajednicom grada Đurđevca organizirali su manifestaciju Kolinje fest, održani su Dani zlevanke, a nabavljena je sprava s toboganom i ljuljačkama.

Đuro Kolar, Pejo Tolić i Foto-kino klub Picok Đurđevac primili su priznanja za doprinos razvoju, promociji i uređenosti mjesta. Đuro Zidar – Zitko, autor pjesme Moja sveta Ana, mještanima je osigurao poklone.

– Sveta Ana ima najveći odaziv mještana na događanja, ali i na manifestacije te se rado uključuju u poslove oko uređenja mjesta. Grad je i ove godine osigurao iz svoga rasadnika 1300 sadnica, dok ih je prošle bilo oko 1000. Ovo je primjer zajedničkog rada i uspješne suradnje Grada i mještana na razvoju jednog mjesta. Osjeti se pozitivna atmosfera. Grad konstantno ulaže u svoje najmanje, ali najeksponiranije prigradsko naselje, pa su tako pripremljeni projekti poput izgradnje pročistača za koji je ishođena građevinska dozvola, projekt izgradnje višefunkcionalnog vidikovca za koji se čeka raspisivanje natječaja. Nadamo se da će se uskoro realizirati i projekt meteorološke stanice kod sanjkališta, a koji bi trebao provesti DHMZ – rekao je gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči.

Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac

čitam...