17.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 5. lipnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
DONACIJE

FOTO Mještani Podravskih Sesveta svim su snagama pomagali potresom pogođenom području
F

Mnogo ih je odlučilo donirati tekstil čiji će dio otići u stradala područja, a dio pronaći nove korisnike putem socijalne zadruge Humana Nova iz Zagreba.

Ne propustite

Mještani Podravskih Sesveta uključili su se u prikupljanje pomoći za potresom najviše pogođena područja. Prikupili su, primjerice, četiri kombija te jednu auto-prikolicu hrane i higijenskih potrepština, pri čemu su velik doprinos dali volonteri Sesvečke udruge mladih SUMA koji su razvrstavali robu i pripremali prijevoz.

Doniranju su se priključili članovi ŠRK-a Kečiga, Sportsko konjički klub Podravske Sesvete prikupio je stočnu hranu, odnosno 1,5 tona žita, kao i ostale potrepštine i novac koji su prijateljima konjarima poslali u Majske Poljane, dok su vatrogasci DVD-a i VZO-a općine Podravske Sesvete dostavili donacije te sudjelovali u saniranju nastale štete na području Gline.

Mnogo ih je odlučilo donirati tekstil čiji će dio otići u stradala područja, a dio pronaći nove korisnike putem socijalne zadruge Humana Nova iz Zagreba. Općina je, pak, kupila tisuću komada rezanog kruha, ujedno u državni proračun uplativši 20 tisuća s naznakom za stradale. Najveći dio donacija dostavljen je u Caritas Sisačke biskupije, dok je ostalo prevezeno na ostala područja. Dodajmo kako je župnik Krunoslav Kefelja ustupio župnu dvoranu te koordinirao akciju.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

14. po redu

FOTO Županijska likovna kolonija u Hlebinama okupila 36 umjetnika, mnogi su uživali u slikanju i druženju

Dobro vrijeme poslužilo je svima okupljenima u Hlebinama na 14. Županijskoj likovnoj koloniji na kojoj je sudjelovalo 36 likovnih...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti