Clés showroom

FOTO Mlada Koprivničanka Marija-Izabela Rajić nastavlja s uspjesima u modnom svijetu, u Zagrebu je otvorila dućan svojih kreacija

Svoj modni brend odlučila je pokrenuti nakon završene škole modnog dizajna i kostimografije Profokus, a otvoriti vlastiti dućan u Zagrebu nije bilo nimalo lako ni jednostavno.

19:00h
0
cles scaled

Koprivničanka Marija-Izabela Rajić, mlada dizajnerica koja je sve prepoznatljivija u modnom svijetu, u petak je u Zagrebu otvorila dućan svoje dizajnerske odjeće.

Naziv mu je Clés showroom, prema njenoj modnoj marki Clés, a nalazi se na Maksimirskoj cesti 37. U njemu se mogu pronaći kreacije naše Koprivničanke, a kako nam kaže, ima ponešto za sve prigode.

– Clés je modna marka koja odiše novom i modernom romantikom, tako je to lijepo sročila gda. Branka Vučetić Atletić, žena zavidne svjetske modne karijere i ravnateljica škole za modu i dizajn Profokus. U ponudi imamo dizajnerske i unikatne maturalne haljine, košulje koje odišu svakodnevnom elegancijom, a za nešto hrabrije imamo i kolekciju ‘Unbox me’ spoj kubičnog uzorka u romantičnim linijama – opisuje nam Marija-Izabela.

Svoj modni brend odlučila je pokrenuti nakon završene škole modnog dizajna i kostimografije Profokus, a otvoriti vlastiti dućan u Zagrebu nije bilo nimalo lako ni jednostavno.

– Bilo je tu dosta uspona i padova, prve revije, kupaca, ali i dosta borbe s birokracijom, užurbavanjem državnih službi i slično. Ali, uz veliku pomoć zaručnika Filipa Pavliše, koji je dizajnirao interijer dućana i bio podrška u svim tekućim problemima, njegove i moje obitelji, Romane Pavliše koja je zaslužna za catering, Svadbene bajke kao sponzora stolova i dekoracije i uz pomoć svih ostalih, sve se lijepo posložilo i došao je dan otvorenja – zadovoljna je naša dizajnerica.

Osim obitelji i prijatelja bilo je tu i poznatih imena poput Tihane Harapin-Zalepugin, Zvončice Vucković, Branke Vučetić-Atletić, a zabava je potrajala do dugo u noć. Ipak, Marija-Izabela tu ne staje i već planira daljnje projekte i kreacije.

– Trenutno sam prvi dan na poslu i to svom poslu pišem ovaj članak i ujedno razmišljam o novoj kolekciji, romantičnoj i nježnoj u spoju sa strogim crnim detaljima. Razmišljam o maturanticama, koje će i ove godine tražiti svoju savršenu haljinu, i razmišljam o novim radnim pobjedama, suradnjama i revijama, ali ono najvažnije je uvijek vjerovati u sebe i svoje planove iako uvijek ne ide sve idealno, boriti se i biti hrabri jer to je put ka uspjehu – uvjerena je mlada dizajnerica.

Djelić atmosfere s otvorenja Clés showrooma pogledajte na fotografijama.