nastavak

FOTO Mladi đurđevački nogometaši i rukometašice jedva dočekali kraj koronapauze kako bi se vratili redovnim treninzima

Svi su jedva dočekali omiljeni sport, a treneri su treninge prilagodili situaciji, odnosno dužoj pauzi koja je iza njih.

13:24h
0
Foto: Picoki za sport
Foto: Picoki za sport

Pandemija koronavirusa zaustavila je sve sportske aktivnosti. No, popuštanjem epidemije i mjera treninzima su se vratili i mladi nogometaši Nogometnog kluba Graničar Đurđevac, kao i mlade rukometašice Rukometnog kluba Đurđevac.


Što se tiče nogometa, na jednoj polovici umjetnog travnjaka ŠRC-a bili su mladi igrači trenera Vedriša, a s druge strane mlade uzdanice trenera Dergeza. Svi su jedva dočekali omiljeni sport, a treneri su treninge prilagodili situaciji, odnosno dužoj pauzi koja je iza njih.

Nekoliko stotina metara dalje, u sportskoj dvorani Srednje škole Đurđevac, nakon tri mjeseca prisilnog odmora redovnim sportskim aktivnostima vratile su se i rukometašice Rukometnog kluba Đurđevac. Uz poštivanje svih protuepidemijskih mjera i propisa trener Vladimir Suvajac okupio je djevojke koje su jedva dočekale povratak voljenom sportu.

Poduža pauza zahtijeva polakši ulazak u trenažni proces, a to dobro zna i trener koji je program u potpunosti prilagodio situaciji, iako su trenirali i online. Slijedi nekoliko tjedana treninga, a onda je na redu redovna ljetna pauza nakon koje će Đurđevac loviti najviša postolja.

čitam...