hns

FOTO Mladi Farmaceuti 2006. godište pod paskom Drvosek Kihasa ponijeli titulu najbolje momčadi sjevera Hrvatske

Natjecanje je pokrenuto od strane instruktora Središta u sklopu projekta modernizacije natjecanja i podizanja stručnosti u radu sa mlađim dobnim kategorijama.

16:45h
0
Trofej Sjever // Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Danas je u dvorani Gimnazije Fran Galović održana završnica zimskog malonogometnog natjecanja Trofej Sjever. Na natjecanju je sudjelovalo osam najboljih klubova u 2006. godištu iz cijelog Središta Sjever koje objedinjuje svih pet županija. Radi se o NK Mladost, NK Slaven Belupo, NK Varteks, NO Limit, NK Bjelovar, NK Međimurje, NK Križevci i NK Varaždin.


Natjecanje je pokrenuto od strane instruktora Središta u sklopu projekta modernizacije natjecanja i podizanja stručnosti u radu sa mlađim dobnim kategorijama.

U dvorani Gimnazije danas ste mogli vidjeti mnoštvo dobrih poteza, lijepog čistog nogometa i fair playa. Program je krenuo u 9 sati, a završen je oko 13 sati.

Titula najbolje ekipe pripala je domaćem NK Slaven Belupu. Izabranici Olivera Drvoseka Kihasa, nekad napadača Farmaceuta, upisali su najviše pobjeda i ponijeli pehar. U ekipi su  David Markušić, Filip Premec, Lovro Lazar, Dorijan Habajec, Leon Bošnjak, Mislav Juras, Jan Petras, Mauro Blažeković, Mihael Harambaša, Ante Marić, Dominik Maltarić, Cemal Ustundag, Luis Petrić, Stjepan Dedi i David Đurkan.

Protiv Varteksa slavili su 6-0, protiv Bjelovara 3-1, a s Međimurjem su odigrali neriješeno 1-1.

Konačan plasman

  1. Slaven Belupo
  2. Međimurje
  3. Bjelovar
  4. Varteks
  5. No Limit
  6. Križevci
  7. Ždralovi
  8. Varaždin

čitam...