S TENISKIH TERENA

FOTO Mladi koprivnički tenisači uspješni u Čakovcu, glavni seniori u Zagrebu upisali prvi poraz, druga ekipa pobjedom okončala sezonu

Prva momčad bi pobjedom u idućem kolu protiv Opatije osigurala polufinale doigravanja za ulazak u prvu ligu u idućoj sezoni.

14:02h
0
Foto: TK Koprivnica

Teniski klub Franjo Punčec iz Čakovca bio je organizator novog turnira za djecu do 9 i 10 godina, a na njemu su nastupili i koprivnički predstavnici. Zoja Petrović ostvarila je na turniru najbolji rezultat osvajanjem drugog mjesta, dok je Rea Jambor osvojila srebrnu skupinu, u kojoj su se natjecale djevojčice koje su u razigravanju po skupinama imale jedan poraz. Mihael Čavić osvojio je peto mjesto u najboljoj, zlatnoj skupini. Fran Bodalec u srebrnoj je skupini u konkurenciji do 9 godina bio prvi.

Prva seniorska momčad, koja se natječe u jedinstvenoj Drugoj Hrvatskoj teniskoj ligi, upisala je prvi poraz u ovogodišnjem natjecanju. U četvrtom kolu u Zagrebu u susretu dvije momčadi bez poraza, domaća ekipa HTK Zagreb bila je bolja rezultatom 5-2. Pobjede je za Koprivnicu ostvario Filip Cvek u pojedinačnom susretu te u paru sa Dejanom Dautancom. U posljednjem kolu prvog dijela natjecanja, prva momčad će ugostiti ekipu TK Opatija, a susret je na rasporedu u nedjelju, 6. lipnja. Seniori Koprivnice bi pobjedom u navedenom susretu osigurali polufinale doigravanja za ulazak u prvu ligu u idućoj sezoni.

Druga seniorska momčad je u gostima kod druge ekipe TK Franjo Punčec iz Čakovca u razigravanju za 5. mjesto u Trećoj Hrvatskoj teniskoj ligi za seniore uvjerljivo pobijedila rezultatom 7-0. U ovoj pobjedi za drugu ekipu Koprivnice nastupili su Luka Kovač, Goran Jalševec, Nino Sikavica, Luka Femec i Viktor Petrović u pojedinačnim susretima, te parovi Luka Femec/Andrej Tucaković i Goran Jalševec/Viktor Petrović.

Foto: TK Koprivnica
Foto: TK Koprivnica
Foto: TK Koprivnica

čitam...