najbolji strijelci

FOTO Mladi košarkaši đurđevačke Mladosti osvojili srebro u kategoriji M13

14:44h
0
Foto: KK Mladost

Po završetku natjecateljske sezone 2017./18. u kategoriji dječaka M13 izdano je službeno priopćenje od strane Košarkaškog saveza Koprivničko-križevačke županije. U istom je tablica s konačnim poretkom, lista najboljih igrača, najboljih strijelca i izvođača slobodnih bacanja. U svim kategorijama imamo predstavnike iz našeg kluba što je dokaz da se napornim radom i ulaganjem u Mladost stvaraju temelji za budućnost košarke u Đurđevcu.

U kategoriji M13 košarkaši KK Mladost osvojili su drugo mjesto.

Na listi najboljih strijelaca nalaze se sljedeći igrači KK Mladost: na četvrtom mjestu Petar Rogoz (134 poena), na petom mjestu Andrija Hrženjak (128 poena) i na sedmom mjestu Antun Marić (100 poena).

Među najboljim igračima lige nalaze se igrači Petar Rogoz (četvrto mjesto) i Antun Marić (peto mjesto).

Igrači KK Mladost nalaze se i na tablici najboljih u postignutim slobodnim bacanjima. Andrija Hrženjak zauzeo je treće mjesto s 18 postignutih koševa iz slobodnih bacanja, a Antun Marić zauzeo je četvrto mjesto s 13 postignutih koševa iz slobodnih bacanja.

Igrači koji su igrali u ligi M13 su:

Luka Carek, Borna Erdec, Patrik Fišer, Andrija Hrženjak, Benjamin Ivanov, Arel Lav Jurkas, Filip Koprolčec, Edi Kovačić, Antun Marić, Ivan Marjanović, Petar Rogoz, Fran Sabolović, Karlo Šokec, Vedran Stanešić, Erik Svetec, Karlo Šokec, Lovor Žibreg.

Foto: KK Mladost
Foto: KK Mladost
Foto: KK Mladost
Foto: KK Mladost

čitam...
Loading...