DOBRI REZULTATI

FOTO Mladi šahisti Picoka odlični na Prvenstvu Hrvatske, Ema Bevanda je državna prvakinja

Marta Trgovac bila je treća, a Sara Balent 12. Gabriel Kapitanić na svojem je prvome natjecanju, u konkurenciji dječaka do sedam godina, osvojio četvrto mjesto.

09:06h
0
Foto: Šahovski klub Picok

Šahovski klub Picok imao je predstavnike na kadetskom Prvenstvu Hrvatske.

Ema Bevanda osvojila je zlato u konkurenciji djevojčica do 15 godina, i to nakon što joj je pripalo drugo mjesto juniorskog Prvenstva Hrvatske. Osvojila je 7,5 bodova u devet partija, sakupivši 37 rejting bodova.

Marta Trgovac bila je treća, a Sara Balent 12. Gabriel Kapitanić na svojem je prvome natjecanju, u konkurenciji dječaka do sedam godina, osvojio četvrto mjesto. Ognjen Domović bio je deveti u kategoriji do 15 godina, a u istoj je Karlo Šokec stigao do 15 mjesta. Premijerni nastup na ovome natjecanju imala je i Nika Rončević, ostvarivši plasman na 11. mjesto u konkurenciji djevojčica do 11 godina. Jurica Županić bio je 31. u konkurenciji dječaka do 11 godina, pri čemu valja istaknuti kako je u prvome kolu pobijedio jednoga od najboljih igrača na turniru.

U uspjehu mladih šahista veliku su ulogu, naravno, odigrali treneri Stanko Domitrović i Martin Ivandija, kao i pomoćna trenerica Lorena Bevanda.

čitam...